- 87,735
- 47,687
- 113
Guzel dostum su hovardanin bonus tam senlik neden almiyorsun onu?ben biraz yukselsem onu alicam hedefim oMaçta yok bültende
Guzel dostum su hovardanin bonus tam senlik neden almiyorsun onu?ben biraz yukselsem onu alicam hedefim oMaçta yok bültende
Reis ödemeler olunca bonus çevrimine gözüm kesmiyor hiç hep para gelsinde çekelim bir anca diyoruzGuzel dostum su hovardanin bonus tam senlik neden almiyorsun onu?ben biraz yukselsem onu alicam hedefim o
Aceleye gerek yok reis bunlarda seni bekliyor heralde11 dk oldu en son yine hoyle beklettiler zaten hep 25 fscikiyor diye yatirimi kesmiatim hala aynilar
Nasıl iyimi reis 🙂40 fb cikdi
Hadi bakalım sende yatırdın galiba reisAceleye gerek yok reis bunlarda seni bekliyor heralde
Cok iyi be ben basketciyim zaten bana bunlar lazim 😁Aceleye gerek yok reis bunlarda seni bekliyor heralde
Hadi bakalım bol şanslar reisCok iyi be ben basketciyim zaten bana bunlar lazim 😁
Hesapta vardı maç yok diye oynamadım 5 6 saattirHadi bakalım sende yatırdın galiba reis
Senin maçlara bende sallıcam bakalım ne çıkarsa bahtımıza 😂Freebet icin 2li kombin bakim ben geliyorum ana para ile basket oyniycm
Bol şanslar reisHesapta vardı maç yok diye oynamadım 5 6 saattir
Bol şanslar reisFreebet icin 2li kombin bakim ben geliyorum ana para ile basket oyniycm
Attiralim reisSen başlayana kadar şunu takipteyim bende çeyrek başında almıştım zor ama imkansız değil 😂😂