- 1,887
- 763
- 113
He o olur avustralya basket cok severim bayadir oynayamiyorum da deli sayi cikardi eskiden hala ayni mi8demi ne avusturlya basket var ona oyniycam yanina 1 mac daha eklerim
He o olur avustralya basket cok severim bayadir oynayamiyorum da deli sayi cikardi eskiden hala ayni mi8demi ne avusturlya basket var ona oyniycam yanina 1 mac daha eklerim
Valla denerim belki adas ya onun sarti be 2 k ile basliyorsun ne kadar cevrim max cekim neHovardayi alsana sende acil ihtiyacin yoksa bnde onu almaya ugrasiyorum.cevrimi biraz zor ama alcam fantazi olsun 500 yatir 2k ile basla
gunaydın dayı ne bu 53 sayfa boyle8 oldu
Bi tik daha hizlansalar bi ihtimal gelir8 oldu
Bende oyle biliyom bnde fb ile ust diycem yari ustnderim ama ms bekleyelem o saatlerde 1 mac daha bulurum kombinnyaparim gelirse cekene kdr 1.40dan 2 kat dimiHe o olur avustralya basket cok severim bayadir oynayamiyorum da deli sayi cikardi eskiden hala ayni mi
Roll yapdik bro 6 7 kisi aktiftigunaydın dayı ne bu 53 sayfa boyle
Gunaydin bi hayal pesinde kostuk ilk adim tmm simdi 2. Adima gecidemgunaydın dayı ne bu 53 sayfa boyle
AyennBi tik daha hizlansalar bi ihtimal gelir
1.40 olmasi lazim sen canli destekten teyit al yineBende oyle biliyom bnde fb ile ust diycem yari ustnderim ama ms bekleyelem o saatlerde 1 mac daha bulurum kombinnyaparim gelirse cekene kdr 1.40dan 2 kat dimi
Barem hala 38Bi tik daha hizlansalar bi ihtimal gelir
Ok ole yapicam bu daha iyi oyun big bas splash olmasa alirdim cok bos oyun o1.40 olmasi lazim sen canli destekten teyit al yine
Sana bol sanslar ben uyuyayim artik umarim ulasirsin hedefeSu mac bitsinde bnde yatirim
Gitti 53 lira puhBunu aldim gelirse devam gelmezse yeter
Ole deil be kardesim 3e dogru basladik.simdi plan suydu 100 liram var burda 300 500 arasi okursa cdkip magnuma aticam ordada 700 800 yaparsam cekip 500 u hovardaya atip 500e 2k alicam cevirmeyi deniycem.simdi 400 cekdim 100 lazim sigara peynir ekmek vs alcam 300udu yatirip magnuma bonus alcamgece 1 den beri ilk adım mı bitti daha abi