- 8,752
- 2,958
- 113
Brezilya ilk yaridan fisi ceker. Fenerbahcede sert savunmalar konusur. Cizginin gerisinden 3lukleri atarsa farkli bile kazanabilir fenerbahce
Bol bol sanslar umarim hedefe rahatca ulasirsin
Bol şanslarArkadaslar slmlar.tumbetli olma yildonumu bonusunu sponsorum @Erenozturk81 sayesinde aldim.bonusun cevrimi basit niyetim uzun soluklu bi rolling bakalim biseyler yapabilcekmiyiz.gonul isterdi 3 k alalim ama bu dkr alabildik.
10k olursak 5 kisiye dm olmazsak dm yok 😁 10kdan sonra her 2 kda +1 kisiye dmdn ulasirim.birazdan basliyoruz.bonus sartlarini ss olarak atiyorum Ekli dosyayı görüntüle 281084
Bol şanslar gelsinBuda 2. Kupon 2side gelmezse kalan 1k ya nba yapicaz Ekli dosyayı görüntüle 281091
Gelecek gelecek birisi gelecekBuda 2. Kupon 2side gelmezse kalan 1k ya nba yapicaz Ekli dosyayı görüntüle 281091
Eyw broSansin acik olsun 🙏
Neyi anlamadin bro sen 😁Yine anlasilmiyo yasdiklarin
Buna da bol şanslar dayiBuda 2. Kupon 2side gelmezse kalan 1k ya nba yapicaz Ekli dosyayı görüntüle 281091
😆😆😆😆😆Yine anlasilmiyo yasdiklarin
Brezil 3,5 ust fener takim ust o ekledigim futbol -1.5 ve real alt en guvendiklerimDayı senin maclarin tümünü kopyalayıp bir kupona yapıştırayım bari
Bol şansBrezil 3,5 ust fener takim ust o ekledigim futbol -1.5 ve real alt en guvendiklerim