- 470
- 179
- 43
+7 verdi bi umutBunlar tam futbol ukalası şerefsiz şaklabanlar sambaciymış sizin ben sambanizi s..ymmm
+7 verdi bi umutBunlar tam futbol ukalası şerefsiz şaklabanlar sambaciymış sizin ben sambanizi s..ymmm
Ya bunların ben umudunu s...yim ya tam kshpe bunlar kshpe+7 verdi bi umut
Aga bırak kaleciyi falan allasen ya bunlar kshpe bunlar futbol sarlatani artist bunlar amaçları şov yapmak sağa çekeyim sola çekeyim ulan onun bunun oğlu kale karşında ceza sahası içindesin hala saçma sapan hareketler kansız herifler ya 3 yerden kaybettirdi onun bunun evlatları ya futbolcu değil bunlar bunlar tam serefsiz herifler ayaklarıyla değil egolariyla oynuyorlarGeçmiş olsun neler kaçtı ya öyle bu Sırp kaleci üst yapmamak için yemin etmiş sanki
AynenNeyse diğer kupon devam ediyor degilmi Real Madrid'e kaldi
Bol şans hacı abi sende bize sponsor ol şansın yürüsün deArkadaslar slmlar.tumbetli olma yildonumu bonusunu sponsorum @Erenozturk81 sayesinde aldim.bonusun cevrimi basit niyetim uzun soluklu bi rolling bakalim biseyler yapabilcekmiyiz.gonul isterdi 3 k alalim ama bu dkr alabildik.
10k olursak 5 kisiye dm olmazsak dm yok 😁 10kdan sonra her 2 kda +1 kisiye dmdn ulasirim.birazdan basliyoruz.bonus sartlarini ss olarak atiyorum Ekli dosyayı görüntüle 281084
Oyuncular atmak istiyor du izlediğim kadarıyla şans faktörü iyi gitmiyordu 2 direkten döndü onun dışında kaleci çok kurtardıAga bırak kaleciyi falan allasen ya bunlar kshpe bunlar futbol sarlatani artist bunlar amaçları şov yapmak sağa çekeyim sola çekeyim ulan onun bunun oğlu kale karşında ceza sahası içindesin hala saçma sapan hareketler kansız herifler ya 3 yerden kaybettirdi onun bunun evlatları ya futbolcu değil bunlar bunlar tam serefsiz herifler ayaklarıyla değil egolariyla oynuyorlar