- 88,049
- 47,872
- 113
Son basket saglam yatti he 😁
7 sayı olabilirdi aslındaSon basket saglam yatti he 😁
Dep yaklasir diye bekledim ben bide 2. Ve 3.per cok iyi sayi cikmis ona qldandim neyse saglik olsun.acikdaki kupon gelse yeter 200u geciyoz zaten7 sayı olabilirdi aslında
Tutarsa bi sigara ısmarlar mısın 😁😁Ben bi cay sigara yapim
Forge ağır favori galibaSon durum bu beyler cash fena deil aslinda Ekli dosyayı görüntüle 240837
Kardes simdi bu kupon gelirse 250 falan oluyor zaten cekicem 200 shotbete aticam ordanda cekersem seninle sinoya ismarliycam sigaraTutarsa bi sigara ısmarlar mısın 😁😁
Forvet yapıştırsa 1 tane 55 gibi 170 180 verir gibiSon durum bu beyler cash fena deil aslinda Ekli dosyayı görüntüle 240837
Deil suan orani 2.5Forge ağır favori galiba
Eyw kardeşimKardes simdi bu kupon gelirse 250 falan oluyor zaten cekicem 200 shotbete aticam ordanda cekersem seninle sinoya ismarliycam sigara
Eyvallah abi zaman geçirdikKardes simdi bu kupon gelirse 250 falan oluyor zaten cekicem 200 shotbete aticam ordanda cekersem seninle sinoya ismarliycam sigara
Aynende ne uapsak soyle yapalim bnce cash 50ye dusene kdr bekleyelim 50de bozalim role dvmForvet yapıştırsa 1 tane 55 gibi 170 180 verir gibi
Valla sino yukselebilsek 55 atardim hem sigara hem kupon parasi ama beceremedik eger shot bete gecmek nasip olurda ordan guzel cekim yaparsak sana ayri jest yapicam sen bana yapiyordunEyvallah abi zaman geçirdik
Forge 21 atmış 9 yemiş diğeri 19 atmış 16 yemiş bence forge 1 gol atar ve öyle biter belki karambole 2 0 yaparAynende ne uapsak soyle yapalim bnce cash 50ye dusene kdr bekleyelim 50de bozalim role dvm
Sıkıntı yok abi sen sıkıntılarını gider içeriz sigaranı 🖐😂Valla sino yukselebilsek 55 atardim hem sigara hem kupon parasi ama beceremedik eger shot bete gecmek nasip olurda ordan guzel cekim yaparsak sana ayri jest yapicam sen bana yapiyordun
Eyw kardesSıkıntı yok abi sen sıkıntılarını gider içeriz sigaranı 🖐😂