- 695
- 349
- 63
Biliyorum takip ediyorum konularını dünde ettim ben yazmayı pek sevmem dünde başından beri Gördüm hovardayı falan da ettim bu ara hepimiz bi bitik kaldıkSon param kardes yoksa takip bile etmem
Biliyorum takip ediyorum konularını dünde ettim ben yazmayı pek sevmem dünde başından beri Gördüm hovardayı falan da ettim bu ara hepimiz bi bitik kaldıkSon param kardes yoksa takip bile etmem
Hovardada hata edip cok acele ettim yanlis yapdim oraya kdr sabirla gelmistim oysakiBiliyorum takip ediyorum konularını dünde ettim ben yazmayı pek sevmem dünde başından beri Gördüm hovardayı falan da ettim bu ara hepimiz bi bitik kaldık
Evet8 lazım dimi
Valla aynı şeyi düşündüm 25 er tl lik kuponlarla başladı 2 k gerekirse bir günde dönsün çekerdi iyi bişeyler niye acele etti ki dedim içimden inan ama olacağı varmış sağlık olsunHovardada hata edip cok acele ettim yanlis yapdim oraya kdr sabirla gelmistim oysaki
Abi bu egt ne kadar iğrenç bi sağlayıcı ikide 20 fre artı fs cikiyo vbet carktan 30 spin sıfır para
Adamı kanser eder egtAbi bu egt ne kadar iğrenç bi sağlayıcı ikide 20 fre artı fs cikiyo vbet carktan 30 spin sıfır para
Bu o.c sağlayıcının oyununu oynayanin aklından şüphe ederimAdamı kanser eder egt
Hic sevmiyorum oynamiyorumda bro uzak durAbi bu egt ne kadar iğrenç bi sağlayıcı ikide 20 fre artı fs cikiyo vbet carktan 30 spin sıfır para