- 21,286
- 13,905
- 113
Aleyküm selam kardom kış geliyor buralara uğrarızSelam dost, nerelerdesin ya hiç görünmüyorsun
Aleyküm selam kardom kış geliyor buralara uğrarızSelam dost, nerelerdesin ya hiç görünmüyorsun
Yok beGözünde canlandı koskoca mazi demi
Şükür kovalıyoz ftn adresin varmı broKanka gündüz çalışıyoruz akşam toplanıyoruz. Pek aktif olamıyorum. Gece de eskisi gibi değil. Sen nasılsın
Yok kanka inan hiç uğraşmadımŞükür kovalıyoz ftn adresin varmı bro
Alman lazım matemaks indir aç çok kolay sadece mail ile açılıyorYok kanka inan hiç uğraşmadım
Gel gel dost beklerizAleyküm selam kardom kış geliyor buralara uğrarız
Tebrikler abi güzel kazançBeyler burdan aldım ben kupon çokda seçimde değil şuan 😁 bıkaç arkadaşa dm atıcam fen adresi için.
Atmasada olur dert etmeReal sapladı ama geri alındı
Eyw saolasınTebrikler abi güzel kazanç
Olsun abi atsınlar yavAtmasada olur dert etme
Atamazsa iade olursa gece 1k ftn veren kupona vururumOlsun abi atsınlar yav
İade nasıl olacakAtamazsa iade olursa gece 1k ftn veren kupona vururum
İadeli real oynadım berabere biterse iadeİade nasıl olacak
Aaa görm3idm onu ama yensin abi yemişiö iadeyi 300 ftn söz konusuİadeli real oynadım berabere biterse iade
Dedim 50x gidecek herhalde sağlık olsun çok güzel vermiş hayrını gör abiBeyler burdan aldım ben kupon çokda seçimde değil şuan 😁 bıkaç arkadaşa dm atıcam fen adresi için.
Real de inşallah yener abi sabah iş var aeo görüşürüzBuda 5. Ve son adim iadeler gelmesede olur roll garanti kupon yatmazsa Ekli dosyayı görüntüle 382724
Tebrikler abi valla sevindimBeyler burdan aldım ben kupon çokda seçimde değil şuan 😁 bıkaç arkadaşa dm atıcam fen adresi için.