Bana bak City Leipzig maçı ilk yari 2-2 bitecekmis kaçırma470 k falan dost
Özel oranı alırım yarına yeter o 😀Bana bak City Leipzig maçı ilk yari 2-2 bitecekmis kaçırma
Yetmez ilk yari 2-2 76 oran vur 150 al 10 bin çok ağlarsınÖzel oranı alırım yarına yeter o 😀
Saboya oynamasam ona total oynardimAnteye bak 42 sayı 12 rib
Boskoy gecen güzel bitti TebriklerSaboya oynamasam ona total oynardim
La erhan kimden istiycen awk.aklimda 4 mac vardi zaten 2de ben ekledim 121 oran oldu,keske @SULLY e soleseydim o oynardi allahi var.ama soylediklerimizde oynamadi napakYav 120 orana 3 lira ne be dayı 25 lira bulsan yine yetiyo
Böyle işin awqLa erhan kimden istiycen awk.aklimda 4 mac vardi zaten 2de ben ekledim 121 oran oldu,keske @SULLY e soleseydim o oynardi allahi var.ama soylediklerimizde oynamadi napak
Eyw saolasin valla ilac oldu bu para.yarina nba parasi cikdi aimdi gidem 5 6 paketde sigara alam 2 3 gun rahat kafa 😁Boskoy gecen güzel bitti Tebrikler
Nasipte varsa kısmet artıkLa erhan kimden istiycen awk.aklimda 4 mac vardi zaten 2de ben ekledim 121 oran oldu,keske @SULLY e soleseydim o oynardi allahi var.ama soylediklerimizde oynamadi napak
Bu para yarın geceye kadar beklerse valla helal olsunEyw saolasin valla ilac oldu bu para.yarina nba parasi cikdi aimdi gidem 5 6 paketde sigara alam 2 3 gun rahat kafa 😁
Bekler tabi la niye beklemesin.simdi sigara alcam kalanla gece nba devamBu para yarın geceye kadar beklerse valla helal olsun
Mert yokki piyasadaMerte desen oynardi onu belki
Nays 🤙Bekler tabi la niye beklemesin.simdi sigara alcam kalanla gece nba devam