- 88,136
- 47,915
- 113
Bizim 16kyi disari atti adi herifLa son saniye almıştı ribaundu thomson essegi elini soktu dışarı gitti top tam eline alırken vurdu srefsiz
Bizim 16kyi disari atti adi herifLa son saniye almıştı ribaundu thomson essegi elini soktu dışarı gitti top tam eline alırken vurdu srefsiz
Neyse artik yarin fazla mac var,Mobley iyi oyundaydi yaw son per Allen olaydı sahada 4 5 ribaund çekerdi bu per. Yazık olmuş valla
Zordu ama geldi bak38 tane alan basketi çıksa. Bunların 6sında asist yapsa. 3lüklerde 10 tane atılsa 4ünün asistini yapar mı? Bence zor.
Kötü kaçmış valla ben de hiç unutmam Curry DD yapar oynamıştım bir kere 31 sayı 9 ribaundda kalmıştı 8 civarı oranı vardı ah ahRoclar 1 rib salmadilr adama kacana bak 1 rib ile.nasil uyuycam ben simdi.asil sikinti asistdi ribanun ekmek gibi topliyordu normaldeEkli dosyayı görüntüle 420846
Yaw adam ribaund her turlu aliyor zaten sikinti asistdi asisti yapdi rib alamadi.normalde 2kyida aaiste basicakdim ama td 6 orandan 8e cikmisdi ondan td aldimKötü kaçmış valla ben de hiç unutmam Curry DD yapar oynamıştım bir kere 31 sayı 9 ribaundda kalmıştı 8 civarı oranı vardı ah ah
Aynen Sabo leblebi gibi rib alır kaç tane rib ine çöktüler adamınYaw adam ribaund her turlu aliyor zaten sikinti asistdi asisti yapdi rib alamadi.normalde 2kyida aaiste basicakdim ama td 6 orandan 8e cikmisdi ondan td aldim
Aynen Sabo leblebi gibi rib alır kaç tane rib ine çöktüler adamın
Sanada tbrkler kardes.ben ufak bi slot bonusu alip slot oynayip kafami dagitiyim cok koydu bu td isi nasil uyuycam bilmem cok sinirlendim basim agridi denizi gecip derede boguldukBu arada tebrikler bro hayırlı sabahlar.
Helal olsun. Kazancın daim olsun 👏Zordu ama geldi bak
Ne oldu lo sana@Aekrem sana dedik hasmin yeğenim Toronto maçı çevirir dinlemedin
Sen hangisiydin yeğenimNe oldu lo sana
Savaş sen değil misin loSen hangisiydin yeğenim
✅ 🧐 👏 👏