Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Hayatindibi / NBA

Kupon Miktarı
55
Kupon Oranı
12

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,784
47,709
113
Irving cok kotu yuzdeyle oynamis be 18de kalmis ilk yarida farkda acilmis kotu olmus.neyse ya kismet diyip bekliycez

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
59,502
26,737
113
Brom o tutmus kupon be.tutmus kupondan bahsetmisken onuda ekliyim dedim.dundu wonladi.hirsiz olirda jokerbet hesabini hesabi patlarirza gorecegi sey 0.00 😁 zaten 2 fa acik var olduki o ise kalkisdi canki destek 2 fa kapatmiyor musteri temsilcim ile gorusmesi gerrkiyor ordada sorulcak sorulari cvplayamaz.o isler gecti artik ekmek yiyemez o eleman.hatta bayagidir ortalikda yok insa
Lah ölmustur kahpe evladi yok olmesin kötürüm olup surunsun allahi belasi
Benim toprağın hesabını patlattılar akşam tükenmez onlar reis

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,784
47,709
113
Irving cöp bugun 15de4 le oynuyor serbesti bile 4de2 ulan adam beni beklemis

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,784
47,709
113
Keske claxtona oynasaydim 27,5 29.5mi neydi geldi zaten aklimdandan gecdi ama irving formda diye onu secdik hata etmisiz gecmis olsun bana

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,784
47,709
113
Irvingson per ya 25 yapdi yada 27 ams simdife bogdan cok kotu 9da2 ile oyniyor kamil wagner idare eder young iyi

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,871
113
Yok bro bogdan coptu bugun.o patladi dierlerine bakmadim ama young ve irving gelmisdi
Ulan 4 tane kupon yaptım hiç biri gelmemiş birinide banko olsun diye tekli almıştım 1.68 oran dan o bile gelmemiş alt bitmiş hepsi