- 87,784
- 47,709
- 113
Irving cok kotu yuzdeyle oynamis be 18de kalmis ilk yarida farkda acilmis kotu olmus.neyse ya kismet diyip bekliycez
Benim toprağın hesabını patlattılar akşam tükenmez onlar reisBrom o tutmus kupon be.tutmus kupondan bahsetmisken onuda ekliyim dedim.dundu wonladi.hirsiz olirda jokerbet hesabini hesabi patlarirza gorecegi sey 0.00 😁 zaten 2 fa acik var olduki o ise kalkisdi canki destek 2 fa kapatmiyor musteri temsilcim ile gorusmesi gerrkiyor ordada sorulcak sorulari cvplayamaz.o isler gecti artik ekmek yiyemez o eleman.hatta bayagidir ortalikda yok insa
Lah ölmustur kahpe evladi yok olmesin kötürüm olup surunsun allahi belasi
Way allah onlarin belaisni versin surunsun kahpelerBenim toprağın hesabını patlattılar akşam tükenmez onlar reis
Bide kayıp bonusu istemişler yüzsüz gibi 😂Way allah onlarin belaisni versin surunsun kahpeler
Iyi başladı son pere devam ederse gelirKeske claxtona oynasaydim 27,5 29.5mi neydi geldi zaten aklimdandan gecdi ama irving formda diye onu secdik hata etmisiz gecmis olsun bana
Diğerleri kötü gidiyoIrving son per 22 yapdi ya la balliyim ine o tmm
Bogdanovic saolsunDiğerleri kötü gidiyo
Bunlar bize gelince oynamıyor ben onu bilirimBogdanovic saolsun
Youngda mala bagladi 10da 3 le oynuyor ulan ise bak arkadss bu kdr kolsuz olunurmu be 9da3 2luk nedir 3luk girmese anliycamBunlar bize gelince oynamıyor ben onu bilirim
Kupon devam ediyor mu bilmiyorum ama şansın bol olsun dostDun 5 mac vardi 5de5 bildik ama 10 lira basmisdik bugun 4 oyuncu secip 55 basdim gelirse takip eden 2 kisiye dm atarim Ekli dosyayı görüntüle 301802Ekli dosyayı görüntüle 301803
?wagner maöına patladık
Yok bro bogdan coptu bugun.o patladi dierlerine bakmadim ama young ve irving gelmisdiKupon devam ediyor mu bilmiyorum ama şansın bol olsun dost
Ulan 4 tane kupon yaptım hiç biri gelmemiş birinide banko olsun diye tekli almıştım 1.68 oran dan o bile gelmemiş alt bitmiş hepsiYok bro bogdan coptu bugun.o patladi dierlerine bakmadim ama young ve irving gelmisdi