- 87,783
- 47,709
- 113
21 şuan son çeyrek toparlar bol şanslar3lu kombine son mac murray 30 istatistik.ilk uari sadece 9la bitirdi sut cekmedi adam.az basabildik gelirse bi takipciye sigara ismarlarimEkli dosyayı görüntüle 313109
Bol şans reis3lu kombine son mac murray 30 istatistik.ilk uari sadece 9la bitirdi sut cekmedi adam.az basabildik gelirse bi takipciye sigara ismarlarimEkli dosyayı görüntüle 313109
Umarim oyle olur yoksa sifirim son 100un 70ini bu kupona kalanida baska kupona salladim o yatti kaldi bu.adam koskoca 3 per 1 tane rib alamadi.yuzdesi cok iyi ama cok az sut atti be21 şuan son çeyrek toparlar bol şanslar
Eyw kardes nbr gozukmuyosunBol şans abi
Gelir gelirUmarim oyle olur yoksa sifirim son 100un 70ini bu kupona kalanida baska kupona salladim o yatti kaldi bu.adam koskoca 3 per 1 tane rib alamadi.yuzdesi cok iyi ama cok az sut atti be
Yazmıyon abi hep biz mi yazalımEyw kardes nbr gozukmuyosun
La gormuyom,i seni nasil yazimYazmıyon abi hep biz mi yazalım
Numaram var yaLa gormuyom,i seni nasil yazim
Valla 3.pere cok iyi basladi 3 dkda 7 yapdi sonra patatez.hoc sanmiyom bi 24 falan olaydi umit olurdu.hastahane randevum kacicak aw.bu betcio hep ugurlu geliyor bana umarim yine oyle olurGelir gelir
Benimde sende var 😁Numaram var ya
İlk 5ler kenarda suan 6-7 dk kala girerValla 3.pere cok iyi basladi 3 dkda 7 yapdi sonra patatez.hoc sanmiyom bi 24 falan olaydi umit olurdu.hastahane randevum kacicak aw.bu betcio hep ugurlu geliyor bana umarim yine oyle olur