- 87,735
- 47,687
- 113
TskrlerTebrikler dost
TskrlerTebrikler dost
Eyvallah dostum o dediğini bende soluyorum her yerde bu kadar kalması bile nimet tr de 6 7 multiler var bence bu ara aldık alabildigimiz kadar para zaten bitcoin yatırımı TL zor yatırıyoruz yeri geliyio BTC kalsın kenarda😀Valla simdilik iyi gidiyorum 2 kere katildim bi kere 3 bi kere 4 bildim.tskrler seninde sansin bol oksun.bu site bukunmaz bi nimet ama suistimalden yakinda trye kapanir.sahsen ben bu siteye para yatirmam hem oranlar dusuk hem market cok dar
Tebrikler.boyle bi kupon yaptim ne kdr veriyor bilmiyorum.tamda kira vakti gelmisti tutarsa tahminime hore kira cikiyor 100/200 bisiler kaliyor.kazanirsam bi iki arkadasa sans kuponu parasi atarim yeterkikazanalimEkli dosyayı görüntüle 174309 ilk mac 2.0 suan elfborg vardan korkuyorum evertona guvenim tam.bol sans
Yazmadan ne anlamadımBu 50 $ Bet Yazmadan Cekebiliyormuyuz yazmamız gerekiyormu gerekiyorsa oranları yazma şansın varmi en düşük
Bet yapmadan yazcakmis benceYazmadan ne anlamadım
Kardes nasil cekiceksin frebet olarak ekleniyorBu 50 $ Bet Yazmadan Cekebiliyormuyuz yazmamız gerekiyormu gerekiyorsa oranları yazma şansın varmi en düşük
Ha anladım saolKardes nasil cekiceksin frebet olarak ekleniyor
Bişey sordum dalga geçmenize gerek yoktu 🤣Yazmadan ne anlamadım
Dalga gecmemis kardes anlamamis cunku sen yazim hatasi yapmissin.yazdigini oku bak anlarsinBişey sordum dalga geçmenize gerek yoktu 🤣
Hayir kardes bikac sayfa oku anlarsindeneme bonusu gibi mi bu eklenen bonus
sorduğunu anlamadık ki anlasam cevap vercektimBişey sordum dalga geçmenize gerek yoktu 🤣
Sıkıntı Yok Okudum Anladım Ya 😂sorduğunu anlamadık ki anlasam cevap vercektim