- 41,603
- 45,022
- 113
Birazdan yaglar gs
kardesım gs degil ilk yarı mac boyu cok cok zor gol atar seferovic bitik kerem bi tarafları kalkmıs oynamıyor. defans zaten nelson beni sevillaya satın diye mal mal hareketler yapıyor ilk yarı ya yer ya böyle biter ama gs cok zor atamazHaydi gs
Bende bunu yazdim su pozisyonu nasil kacirirlar
ulan sen santrafor sun bunu nasıl kendın vurup atmazsınBende bunu yazdim su pozisyonu nasil kacirirlar
Aynen. Gerci guzel de dusundu ama forvet oyuncusu dusunmeden vuracak ve golu atacak 😇Bende bunu yazdim su pozisyonu nasil kacirirlar
Aynen oyle gol at diye aldik adami acemi futbolcu gibi heyecan yapip acele verdi bide yana tam amatorce is yaptiulan sen santrafor sun bunu nasıl kendın vurup atmazsın
Ligde ilk golum olsun diyip cakacakti onu neyse turkiyede 2 3 haftaya benciliigi ogrenir her gelene cakar heraldeAynen. Gerci guzel de dusundu ama forvet oyuncusu dusunmeden vuracak ve golu atacak 😇
bu takım 10. hafta dan sonra anca toparlanr bu takım okan hocaya cok fazla geldi kaldırabılcek bi hoca degil okan bu takımıLigde ilk golum olsun diyip cakacakti onu neyse turkiyede 2 3 haftaya benciliigi ogrenir her gelene cakar heralde
Bende oyle dusunuyorum okanla filan olucak is degil bakalim zaman gosterirbu takım 10. hafta dan sonra anca toparlanr bu takım okan hocaya cok fazla geldi kaldırabılcek bi hoca degil okan bu takımı