Direkten döndük yine kardeşim ne zamandır çekiliş cıkmıyodu iyi oldu4 kişiye 25 liraydı çekiliş 2 kişi katıldık iki kişiye 50 o zaman nasip işi bunlar sağlık olsun bizi bilen bilir
kesene bereket
Direkten döndük yine kardeşim ne zamandır çekiliş cıkmıyodu iyi oldu4 kişiye 25 liraydı çekiliş 2 kişi katıldık iki kişiye 50 o zaman nasip işi bunlar sağlık olsun bizi bilen bilir
Neyse kanka eren de iplemedi yat uyuYok be adamın işi gücü var bu sıralar
Ben neden listede değilim laDirekten döndük yine kardeşim ne zamandır çekiliş cıkmıyodu iyi oldu
kesene bereket
Ah ulan ascoli gol atsaydi 500 dağıtacaktim forumda o forveti yakalamiyim soyunma odasında falakaya yatircamNeyse kanka eren de iplemedi yat uyu
Dağıtım sende kardeşim bi arka sayfada demedin mi çekiliş diye ben mi yanlıs hatırlıyorum Barış bilen bilirBen neden listede değilim la
10 dk sonra borçlu cikicaz Erhanim kaç kaçDağıtım sende kardeşim bi arka sayfada demedin mi çekiliş diye ben mi yanlıs hatırlıyorum Barış bilen bilir
bi daha max 2 kişi 25 kardeşim 2 gün sonra aç kalıyoz yoksaAh ulan ascoli gol atsaydi 500 dağıtacaktim forumda o forveti yakalamiyim soyunma odasında falakaya yatircam
paparada kendi kendine para gönderemiyosun kardeşim ondan mütevellit seni almadık listeyeBen neden listede değilim la
Bu iyiydi knkpaparada kendi kendine para gönderemiyosun kardeşim ondan mütevellit seni almadık listeye
yaz kardeşim Erene paparayı hakkettin sen ben kendimi eliyorum hayrını gör paranın bol şanslarBu iyiydi knk
ooo 4 kişi 25 di 2 kişi 50 ye kaldık erhan da kendini aforoz etti 100 ü kaptım mıyaz kardeşim Erene paparayı hakkettin sen ben kendimi eliyorum hayrını gör paranın bol şanslar
we are the champion
adam adam leb demeden çorum diyo zehir gibi gör barış Ereni gördün mü yogurt yicen zehirlenmeyesin
50 ye 25 bonus alıp 100 çekelim kanka daha kolay olsun erhanla ben forumun cenabetiyiz şansımızı artıralım
roll 3 e kadar bitsin şeker tansiyon fırladı bende50 ye 25 bonus alıp 100 çekelim kanka daha kolay olsun erhanla ben forumun cenabetiyiz şansımızı artıralım
adam bizim için roll acacak zaten kardeşim sadakat rollü foruma geçen emeklerimizden dolayı sen yanlıs anladınYalnız eren bu konuda paslaşalım konuyu beğenme süresini 30 saniye yapalım ona göre yani erhanla ben anında beğenelim riske atmayalım mevzuyu kuralları da çiğnememiş oluruz hem nası fikir
Yemeksepetinden bi kokoreçi hakettik vesselamroll 3 e kadar bitsin şeker tansiyon fırladı bende