- 2,039
- 484
- 83
dakika gittikçe yükseliyor enteresan 3 saattir bekliyorum :=)
Helal daimon reis iyi yaptın 5 mesajı var lavugun milleti dolandırmanin peşinde
Ne anlatıyon birader senHelal daimon reis iyi yaptın 5 mesajı var lavugun milleti dolandırmanin peşinde
Sen ne diyon olumNe anlatıyon birader sen
Bende sürekli düşüyor 30 a kadar düştü net kesilince baglanamadim bideha bağlandım artı bekliyorum yine olmazsa almicamBenimki niye yükseliyor sıralamada düşmesi gerekirken sizde oluyormu
2 3 defa bendede olur sonra normale döner dostumBenimki niye yükseliyor sıralamada düşmesi gerekirken sizde oluyormu
Kanka cvp verirse frespinler hangi oyunlarda geçerli sorarmisinSıram 2 bilgilendirme yapcam arkadaşlar
Sorayım dostumKanka cvp verirse frespinler hangi oyunlarda geçerli sorarmisin
EywallahSorayım dostum
30 mu düştün niye bende olmadı 4. saattir bekliyorum hala var 70 kişiBende sürekli düşüyor 30 a kadar düştü net kesilince baglanamadim bideha bağlandım artı bekliyorum yine olmazsa almicam
38 di en son işte 430 kişiden düşmüştü30 mu düştün niye bende olmadı 4. saattir bekliyorum hala var 70 kişi
Benimde öyle olmuştu en az 1 saat beklicenKuyruktaki sayı 67 bulunmaktadır. Tahmini bekleme süresi yaklaşık 96 dakikadır. Sabrınız için teşekkürler.
Eger beklemek istemiyorsaniz, bize mesaj birakmak için buraya tiklayin
böyle durdu
EywallahBeyler ben spor aldım freespinler bütün oyunlarda gecerliymis çekimler sadece havale ve papara ileymis bilginiz olsun