- 11,413
- 15,295
- 113
slot açıktı ondan 50 yatırdım, yarın gönderirler bence
Canlı destek çevrım dışı bağlanmıyorArkadaşlar 100TL SPOR ALANINDA VERİYOR 2000YAP 600 ÇEK SLOT ALANINDA 50FREESPİN VERİYOR 4000 YAP 600 ÇEK
Gönderirler muhtemelen bonus bitti promosyonlar sayfası düzenlenecek bence sonra açarlar desteğislot açıktı ondan 50 yatırdım, yarın gönderirler bence
bencede gönderirler. çekim paylaş bonusu veren sitelerin küçük rakamları ödemediğini görmedim hiçGönderirler muhtemelen bonus bitti promosyonlar sayfası düzenlenecek bence sonra açarlar desteği
Bitti mi bonus ?Gönderirler muhtemelen bonus bitti promosyonlar sayfası düzenlenecek bence sonra açarlar desteği
Yatırım şarti mi koydular bonusaslot açıktı ondan 50 yatırdım, yarın gönderirler bence
yok ben yatırım yaptımYatırım şarti mi koydular bonusa
Valla ben sabahtan beri almaya çalışıyom daha 15 kişi kaldı kafaya koydum Alcam bu bonusuBitti mi devam mı ediyor 133 kaldı boşuna beklemeyim
Haber Verde reis uyku geldi 😂Valla ben sabahtan beri almaya çalışıyom daha 15 kişi kaldı kafaya koydum Alcam bu bonusu
Gelirse tabiHaber Verde reis uyku geldi 😂
Teşekkür ederimGelirse tabi
Bı baglansam bende freespin Alcampromosyonlarda gözüküyor devam herhalde. bence freespin alın 50 adet. big juan oyununda 4 liradan çevirin şansa freespine girer filan direk çevrim yaparsınız
big juan 4liradan çeviriyor. Başka yüksek spin varmı bilmiyorumBı baglansam bende freespin Alcam
Son 6107 kişi
Seninki gene iyi ben öğlen 12 de başladım bir türlü gelmedi şimdi 4 kaldiİlk başladığımda 444 dü şimdi 89