- 3,127
- 3,812
- 113
Merhaba beyler amacım tartışmaya mahal vermek değil muhabbet olsun bana etiket atılmış bu çekilişe niye katılıyorsun senin kupon tuttu gibisinden öncelikle şunu belirtmek istiyorum ben çekilişe katılmak için beğenmiyorum ben tüm kuponları beğeniyorum bekleme tahmin çekiliş farketmiyor buna çekiliş gözüyle bakmayın lütfen zevk alın kuponu takip ederken
Diğer husus ise şu var ki ben çekiliş dışında da bir çok kişiye gereken konuda yardımcı oldum bunu yaptın veya yapmadın gibisinden konuşmuyorum sadece bunu gelir kapısı olarak görmeyin lütfen böyle saçma bir konuda zaten tartışmam ama daha düne kadar şans parası aldığınız adama bugün laf atmak yakışmaz şimdiden teşekkür ederim iyi geceler
Diğer husus ise şu var ki ben çekiliş dışında da bir çok kişiye gereken konuda yardımcı oldum bunu yaptın veya yapmadın gibisinden konuşmuyorum sadece bunu gelir kapısı olarak görmeyin lütfen böyle saçma bir konuda zaten tartışmam ama daha düne kadar şans parası aldığınız adama bugün laf atmak yakışmaz şimdiden teşekkür ederim iyi geceler