Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hayırlı Geceler

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Merhaba beyler amacım tartışmaya mahal vermek değil muhabbet olsun bana etiket atılmış bu çekilişe niye katılıyorsun senin kupon tuttu gibisinden öncelikle şunu belirtmek istiyorum ben çekilişe katılmak için beğenmiyorum ben tüm kuponları beğeniyorum bekleme tahmin çekiliş farketmiyor buna çekiliş gözüyle bakmayın lütfen zevk alın kuponu takip ederken

Diğer husus ise şu var ki ben çekiliş dışında da bir çok kişiye gereken konuda yardımcı oldum bunu yaptın veya yapmadın gibisinden konuşmuyorum sadece bunu gelir kapısı olarak görmeyin lütfen böyle saçma bir konuda zaten tartışmam ama daha düne kadar şans parası aldığınız adama bugün laf atmak yakışmaz şimdiden teşekkür ederim iyi geceler

Ernycll

Crackher
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,477
637
113
Merhaba beyler amacım tartışmaya mahal vermek değil muhabbet olsun bana etiket atılmış bu çekilişe niye katılıyorsun senin kupon tuttu gibisinden öncelikle şunu belirtmek istiyorum ben çekilişe katılmak için beğenmiyorum ben tüm kuponları beğeniyorum bekleme tahmin çekiliş farketmiyor buna çekiliş gözüyle bakmayın lütfen zevk alın kuponu takip ederken

Diğer husus ise şu var ki ben çekiliş dışında da bir çok kişiye gereken konuda yardımcı oldum bunu yaptın veya yapmadın gibisinden konuşmuyorum sadece bunu gelir kapısı olarak görmeyin lütfen böyle saçma bir konuda zaten tartışmam ama daha düne kadar şans parası aldığınız adama bugün laf atmak yakışmaz şimdiden teşekkür ederim iyi geceler
Şansın kazancın daim olsun hocam hayırlı geceler. (Not: Çekiliş kuralında 500 mesaj nedir Abi) 😁

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
102,778
153,323
113

Biz müdahale etmedikçe bu duruma kimse birşey diyemez dostum..
Diyen var ise yönetime bildirin veya konu içinde beni etiket yapın, gereken yapılır.

kareas46

Zor Be Kirvem Zor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,250
1,352
113
başarılarının dewamını dılerım tebrık ederım

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Biz müdahale etmedikçe bu duruma kimse birşey diyemez dostum..
Diyen var ise yönetime bildirin veya konu içinde beni etiket yapın, gereken yapılır.
Dost @Hans3l etiket atmıştı size diyorlar diye konuya pek vakıf değilim fakat bana kupon paylaşıp çekilişe katılıyorsun diyen biri varsa muhakkak benim dm kutumda mesajı vardır çok saçma konuşuyorlar teşekkür ederim konu kapanmıştı etiket atamadım

Ernycll

Crackher
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,477
637
113
Şansın kazancın daim olsun hocam hayırlı geceler. (Not: Çekiliş kuralında 500 mesaj nedir Abi) 😁
Biliyorum hocam kuralı nedir dememden kastım 500 mesaj ciddi bi sayı. Yapcak bişi yok Saygı duyuyorum ne diyelim .

Warosa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,381
2,224
113
Hocam cekilislere filan katilmak istrmiyorsan begen yerine diger emojilerden atarsan listeye alinmassin kural geregi.Asil konuya gelecek olursak herkesin hayatina kimse karisamaz.

Hasan0786

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
64
24
8
500 mesaj yazana kadar 2023 merhaba derim bende valla onun İçin muhabbet konu başlıklarına abanmak lazım 😂😂🎆

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Hocam cekilislere filan katilmak istrmiyorsan begen yerine diger emojilerden atarsan listeye alinmassin kural geregi.Asil konuya gelecek olursak herkesin hayatina kimse karisamaz.
Kim kime ne dedi bilmiyorum biri beni etiket atmış sana dediler bak diye benim de kızdığım konu bu zaten 20 tl beni zengin de etmez fakir de kimse kimseye laf atmasa güzel güzel şurada eglensek daha güzel olmaz mı neyse yinede herkese teşekkür ederim

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
102,778
153,323
113
Dost @Hans3l etiket atmıştı size diyorlar diye konuya pek vakıf değilim fakat bana kupon paylaşıp çekilişe katılıyorsun diyen biri varsa muhakkak benim dm kutumda mesajı vardır çok saçma konuşuyorlar teşekkür ederim konu kapanmıştı etiket atamadım
dediğim gibi dost bu tarz durumlarda bana haber vermen yeterli..
Bu konu sadece senin için değil herkes için geçerlidir..
Biz her hangi birini uyarmadıkça her hangi bir üye bu konu hakkında yorum yapamaz.

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,334
3,196
113

bu çekiliş olayı bazen can sıkıyo hakkaten. 1- söz verip sözünü tutmayanlar 2- hiç merhaban olmayan kişilerin özelden farklı nedenle yazması. bu ay ben o yüzden yapmadım sırf , birisi diyo ben totem yaptım gönder öbürü farklı bişey çekiliş yaparkende özellikle sadece emoji bırakanlar arasında diyorum bu sorunlar olmaması için

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
bu çekiliş olayı bazen can sıkıyo hakkaten. 1- söz verip sözünü tutmayanlar 2- hiç merhaban olmayan kişilerin özelden farklı nedenle yazması. bu ay ben o yüzden yapmadım sırf , birisi diyo ben totem yaptım gönder öbürü farklı bişey çekiliş yaparkende özellikle sadece emoji bırakanlar arasında diyorum bu sorunlar olmaması için
Yönetime bildirdiğin zaman gerekeni yapıyorlar dost

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
dediğim gibi dost bu tarz durumlarda bana haber vermen yeterli..
Bu konu sadece senin için değil herkes için geçerlidir..
Biz her hangi birini uyarmadıkça her hangi bir üye bu konu hakkında yorum yapamaz.
Teşekkür ederim modum beni bu durum rahatsız etti açıkçası böyle bir şey denmiş olması bana mi dediler bundan emin değilim sadece beni etiket atıp sana diyorlar demişler buda beni üzdü neyse sağlık olsun dost teşekkür ederim