Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling hedef 1 K ! olursa 2 kişiye 25 er lira

cenkkocak34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,410
1,982
113
7 tane serbest kaçırdılar çoktan kazanmıştık atsalardı off offf bakalım son 40 sn nolacak

cevher83

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,037
551
113
Olmafı. O kadat serbest atış kacıtırsan

cenkkocak34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,410
1,982
113
ben bu kadar kazmalık görmedim ya dünyayı kaçırdı öküzler

cenkkocak34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,410
1,982
113
maalesef olmadı :( @baskan konu kilit lütfen

akincibeyi17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,192
383
83
kimse online değil heralde :) yada kimse kazanmak istemiyo :p ilk maç geldi nerdeyse kupon tutacak allahın kulu yok o zaman kazanan sen ve ben olalım Başkan :D
Pinti 1 k ya 2 kişiye 25 er yaparsan kimse gelmez @Başkan ben herzaman dşyprjm 2 3 kişi etkinliğine bir son ver

cenkkocak34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,410
1,982
113
Bende öyle yazacaktım 1K ya 2 kişiye 25 TL az :)
Pinti 1 k ya 2 kişiye 25 er yaparsan kimse gelmez @Başkan ben herzaman dşyprjm 2 3 kişi etkinliğine bir son ver
saygısızsınız ikinizde özellikle akincibeyi sen yaralı parmağa işemişliğin mi var da konuşuyosun benim burda kaç etkinlik yaptığımı kaç kişiye ne yolladığımı geçmişe bak gör bu 1
100 kasa ile başlıyorum 1 K diyorum ne bekliyosun 500 ü mü dağıtayım ? ulan siteler 3 kuruş vermiyor yalakalıktan yinede yere göğe sığdıramıyosunuz cart bet curt bet diye babamın oğlu musun da 25 er lirayı beğenmiyosun ?
Gelme kardeşim o zaman girme takip etme yorum yapma boş boş konuşupta insanların canını sıkma :mad:
Benim ne olduğumu kim olduğumu da bi çok kişi iyi biliyor bu forumda bakın işinize şimdi yıldızınız parlasın :mad:

akincibeyi17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,192
383
83
saygısızsınız ikinizde özellikle akincibeyi sen yaralı parmağa işemişliğin mi var da konuşuyosun benim burda kaç etkinlik yaptığımı kaç kişiye ne yolladığımı geçmişe bak gör bu 1
100 kasa ile başlıyorum 1 K diyorum ne bekliyosun 500 ü mü dağıtayım ? ulan siteler 3 kuruş vermiyor yalakalıktan yinede yere göğe sığdıramıyosunuz cart bet curt bet diye babamın oğlu musun da 25 er lirayı beğenmiyosun ?
Gelme kardeşim o zaman girme takip etme yorum yapma boş boş konuşupta insanların canını sıkma :mad:
Benim ne olduğumu kim olduğumu da bi çok kişi iyi biliyor bu forumda bakın işinize şimdi yıldızınız parlasın :mad:
Kızdın mı :)