- 2,410
- 1,982
- 113
7 tane serbest kaçırdılar çoktan kazanmıştık atsalardı off offf bakalım son 40 sn nolacak
Pinti 1 k ya 2 kişiye 25 er yaparsan kimse gelmez @Başkan ben herzaman dşyprjm 2 3 kişi etkinliğine bir son verkimse online değil heralde yada kimse kazanmak istemiyo ilk maç geldi nerdeyse kupon tutacak allahın kulu yok o zaman kazanan sen ve ben olalım Başkan
Bende öyle yazacaktım 1K ya 2 kişiye 25 TL azPinti 1 k ya 2 kişiye 25 er yaparsan kimse gelmez @Başkan ben herzaman dşyprjm 2 3 kişi etkinliğine bir son ver
Bende öyle yazacaktım 1K ya 2 kişiye 25 TL az
saygısızsınız ikinizde özellikle akincibeyi sen yaralı parmağa işemişliğin mi var da konuşuyosun benim burda kaç etkinlik yaptığımı kaç kişiye ne yolladığımı geçmişe bak gör bu 1Pinti 1 k ya 2 kişiye 25 er yaparsan kimse gelmez @Başkan ben herzaman dşyprjm 2 3 kişi etkinliğine bir son ver
Kızdın mısaygısızsınız ikinizde özellikle akincibeyi sen yaralı parmağa işemişliğin mi var da konuşuyosun benim burda kaç etkinlik yaptığımı kaç kişiye ne yolladığımı geçmişe bak gör bu 1
100 kasa ile başlıyorum 1 K diyorum ne bekliyosun 500 ü mü dağıtayım ? ulan siteler 3 kuruş vermiyor yalakalıktan yinede yere göğe sığdıramıyosunuz cart bet curt bet diye babamın oğlu musun da 25 er lirayı beğenmiyosun ?
Gelme kardeşim o zaman girme takip etme yorum yapma boş boş konuşupta insanların canını sıkma
Benim ne olduğumu kim olduğumu da bi çok kişi iyi biliyor bu forumda bakın işinize şimdi yıldızınız parlasın
Gereksiz bi adamsın sen hadi git başka kapıda havla biraderim saçma sapan yorumlarını başka yerde yazarsınKızdın mı
Bol sans