- 2,410
- 1,982
- 113
portooooo
s.cristal maçı 2 olur bir de rosenborg 2,5 üst100 lira ile tek yada 2 maç sağlam gidicez maç bakıyorum önerisi olan yazsın
Efsane kupon hadı devam abı
fio maçı alt olabilir italya çok gollü geçti bugün bence o maçta patlatırlar milleti o yüzden soğudum o maçtan !Fiorantina ust golden state 1
osasuna çok zor tutup başlamazlar umarım ilk yarı gol gelirse bir ihtimal 2,5 üst e gider
benim bi totemim var daha doğrusu takip ettiğim bişey günlük bültende çoğunlukla yanıltmadı beni iddaa nın şifresini çözdüm eğer üst olursa tezimi desteklemiş olucam bi kez daha o zaman anlatırımosasuna çok zor tutup başlamazlar umarım ilk yarı gol gelirse bir ihtimal 2,5 üst e gider
geçen maç patladılar zaten bugun aynen yenerler de ben biraz daha hızlı olsun derdindeyim o yüzden çeyrek bahsi aldımYani hen guvendigim ust olacak bir maç golden macı normalde orani harika bu orandan bir daha denk gelmez zaten bunlarida yenemezlerse kumda oynasinlar
dinlemek isterimbenim bi totemim var daha doğrusu takip ettiğim bişey günlük bültende çoğunlukla yanıltmadı beni iddaa nın şifresini çözdüm eğer üst olursa tezimi desteklemiş olucam bi kez daha o zaman anlatırım
gelirse anlatıcamdinlemek isterim