- 103,329
- 154,355
- 113
Beyler işlerim vardı devam mı kapatalım mı
Ne oldu yani Onu paylaşınca adam.mi.oldun burda herkes birilerinden para istergenelde tartışma sevmem ama para göndermedim diyemi inandırıcı değilim dostum -
yo adam olmadim sana kapak oldu bence herkese iyi gecelerNe oldu yani Onu paylaşınca adam.mi.oldun burda herkes birilerinden para ister
sen nediyorsan başkan biz uyarizBeyler işlerim vardı devam mı kapatalım mı
1 adım devam et onu da ben getittireyimBeyler işlerim vardı devam mı kapatalım mı
Sen simdi cocugu ifsa ettin de eline ne gecti ayip degil mi yaptigingenelde tartışma sevmem ama para göndermedim diyemi inandırıcı değilim dostum -
Ağzımı bozmicam sana ailene söyle önce biraz edep öğretsinler sanayo adam olmadim sana kapak oldu bence herkese iyi geceler
başkan kusurum varsa özür diliyorumSen simdi cocugu ifsa ettin de eline ne gecti ayip degil mi yaptigin
Boşver evo sorun. YokSen simdi cocugu ifsa ettin de eline ne gecti ayip degil mi yaptigin
Ben sana inandırıcı değilsin dedim çünkü sen yeni geldim sana 50 tl atmaz o yüzden dedim bi art niyet yoktubaşkan kusurum varsa özür diliyorum
Insanlarin gozununonunde baska bi insani kucuk duruma dusurmek yakismaz o cocukbsana ne dedi de onu paylastin sen onu paylasmak icin bahane aradin bence yakismadi sanabaşkan kusurum varsa özür diliyorum
uzatmayalim he bu konuyuBen sana inandırıcı değilsin dedim çünkü sen yeni geldim sana 50 tl atmaz o yüzden dedim bi art niyet yoktu