- 15,256
- 7,578
- 113
E madem bildigi var guvendin bakiyenin hepsini niye atmadin 20 lira biraktin kasada
E madem bildigi var guvendin bakiyenin hepsini niye atmadin 20 lira biraktin kasada
20 lira çok güzel durmuyor mu baya uzun zaman oldu bakiyem de o parayı görmeye li biraz dursun orda oE madem bildigi var guvendin bakiyenin hepsini niye atmadin 20 lira biraktin kasada
Demistim ustad Keşke oynasaydın rahat geldiwestern sydney maçı ilk yarı 0,5 üst 1,50 oranı var değerlendirilebilir
Hayaller 2-2 gercekler 1-1Gooooolllll geliyoooooo iyi izleyin dep atar sonra ev atar 2.2 ms
Vallahi yaktılar reis beni de@Umutks41 adamida yaktiniz
Dedim seni dinlesin diye bosver ya dedi ne onu dinlicem 1 tane bildi diye simdi kendini tipster zamneder dedi bosver dedi yoksa ben soyledim seni dinlesin diyesacramento 92,5 üst dedim 90-90 uzadı maç wonlayacaktık
ahahahahah dınlemelıydı hata yaptıDedim seni dinlesin diye bosver ya dedi ne onu dinlicem 1 tane bildi diye simdi kendini tipster zamneder dedi bosver dedi yoksa ben soyledim seni dinlesin diye
Kasiniyorsun 53 olmus
canımsınDedim seni dinlesin diye bosver ya dedi ne onu dinlicem 1 tane bildi diye simdi kendini tipster zamneder dedi bosver dedi yoksa ben soyledim seni dinlesin diye