- 15,256
- 7,578
- 113
10
Hergun birileri çıkıp savaş kazanmış komutan edasıyla benzer mesajlar yazıyor.. Destek vermek dakikada bir mesaj yazmakla olmuyor maalesef , kimi mesaj yazarak destek oluyor kimi sanki kendi maciymis gibİ dakika dakika takip ederek bunu yapiyor herkes kendince destek veriyor... @Shellac kardesim benim nacizane fikrim forumun kadrolu totem grubunu oluşturun kim kupon paylasirsa onlar destek olsunlar, hem kavga çıkmamış olur hemde bu tarz düşünen arkadaşlarin hakki yenmemis olur..Umarım hedefe ulaşırsak begenip gidenlere değilde burdan totem yapanlara çıkar tek dileğim bu
Dostum kusura bakma paraya çok ihtiyacım var o yüzden mantıklı düşünemedim siz haklısınız umarım arkadaş hedefine ulaşır bana çıkmasada olurHergun birileri çıkıp savaş kazanmış komutan edasıyla benzer mesajlar yazıyor.. Destek vermek dakikada bir mesaj yazmakla olmuyor maalesef , kimi mesaj yazarak destek oluyor kimi sanki kendi maciymis gibİ dakika dakika takip ederek bunu yapiyor herkes kendince destek veriyor... @Shellac kardesim benim nacizane fikrim forumun kadrolu totem grubunu oluşturun kim kupon paylasirsa onlar destek olsunlar, hem kavga çıkmamış olur hemde bu tarz düşünen arkadaşlarin hakki yenmemis olur..
Kolay gelsinBana müsade kuponlarda bol şanslar ⚘
dost güzel düşüncen için teşekkür ederim konu başında belirtiliyor beğenenlerden dendi konu kapandı. şimdi sadece eğlencenize bakın ve takip edelim gelirse güzel olur şans parası gelir @lanas1905 kazanır seviniriz hep beraber hepimize bol şansHergun birileri çıkıp savaş kazanmış komutan edasıyla benzer mesajlar yazıyor.. Destek vermek dakikada bir mesaj yazmakla olmuyor maalesef , kimi mesaj yazarak destek oluyor kimi sanki kendi maciymis gibİ dakika dakika takip ederek bunu yapiyor herkes kendince destek veriyor... @Shellac kardesim benim nacizane fikrim forumun kadrolu totem grubunu oluşturun kim kupon paylasirsa onlar destek olsunlar, hem kavga çıkmamış olur hemde bu tarz düşünen arkadaşlarin hakki yenmemis olur..
Tetikçi gibi olmuşun heBana müsade kuponlarda bol şanslar ⚘
bizde sıkıyoruz ama kafaya değil damaraTetikçi gibi olmuşun he
Sende haklisin kendince ne diyeyim kardeşim ya umarım kuponlar tutarda uç beş birşeyler alırsın isini görürsün...Dostum kusura bakma paraya çok ihtiyacım var o yüzden mantıklı düşünemedim siz haklısınız umarım arkadaş hedefine ulaşır bana çıkmasada olur
yanlış anlaşılmadın sıkma canını güzel kardeşimDostlar herkes tarafından yanlış anlaşıldım kusura bakmayın