- 522
- 377
- 63
Biraz mola verelim arkadaşlar, çok uyku bastı kasa 5800 uyanınca devam ederiz.
Bende gittim çok uykum varBiraz mola verelim arkadaşlar, çok uyku bastı kasa 5800 uyanınca devam ederiz.
Yürü be hatun beee kim tutar seni creampie m@Leggionaire
100 TL de değilim de insan 100 TL için bu kadar düşmemeli param yok deseydin ben gönderirdim 6 kişinin hakkına girmek olmadı
Param yok deseydi gönderim sağlardım burada çoğu insan kadın kılığında para kopartmak için foruma girdiğimi düşünse de ben zaten arka planda birçok iş yapıyorum ve en sevmediğim şey kul hakkına girmekYürü be hatun beee kim tutar seni creampie m
Aynen öyle ya keske heineken kendi atsaydi,burada yarida kaldi dimi simdi,keske 10 k olaydi, biliyorum ya merve miydi neydi ismin100 TL ile kimse zengin yada fakir olmaz 100 TL için karakterinizi satmayın
@heineken00 dostum bu sana ders olsun forumda kimseye para gönderme
Param yok deseydi gönderim sağlardım burada çoğu insan kadın kılığında para kopartmak için foruma girdiğimi düşünse de ben zaten arka planda birçok iş yapıyorum ve en sevmediğim şey kul hakkına girmek
adım Merve benimAynen öyle ya keske heineken kendi atsaydi,burada yarida kaldi dimi simdi,keske 10 k olaydi, biliyorum ya merve miydi neydi ismin
Bak doğru biliyormusumadım Merve benim
Devam etmez burasıdaKaçta devam edicek roll acaba
Niye kiDevam etmez burasıda
Bilmiyorum güven var mıNiye ki
Heineken gelince devam ederiz demişti ya ondan dedim, kimseye guven kalmadi diosun yanı haklisinBilmiyorum güven var mı
Son adım beklemedeDevam edin silmeye 😁😁
Güvenmiyorsan bırakacaksın takip etmeyeceksin,Bilmiyorum güven var mı