- 14,362
- 7,851
- 113
@Saulalvarez beni de hatirlatir misin
abla abi gönlünden kopmuş hareket yapıyor yanlış duruyor yazın birazKişi başı 500 TL değil miydi dostum biz niye 150 TL Onu anlamdım neyse teşekkürler kesene bereket
Tamam dostum@Saulalvarez beni de hatirlatir misin
Metin abi takipteyim şimdidenRoll yapıcaz dagıtıcaz arkadaşlar adam 2 kere dagıtım yapmış oluyor oda dolandırıldı
Dün kendi de yazdı konunun başına bakarsan görürsün dostumabla abi gönlünden kopmuş hareket yapıyor yanlış duruyor yazın biraz
Ya sen şaka mısın cidden ben roll yapmayı bilmiyorum diye özelden mesaj atmadın mi kardeşim.Kişi başı 500 TL değil miydi dostum biz niye 150 TL Onu anlamdım neyse teşekkürler kesene bereket
Aga bende vardim dünden yazdim da görmedin sanirimYa sen şaka mısın cidden ben roll yapmayı bilmiyorum diye özelden mesaj atmadın mi kardeşim.
Evet o zaman Roll yapanlara 500 TL geri kalana 150 TL olarak yazabilirdinYa sen şaka mısın cidden ben roll yapmayı bilmiyorum diye özelden mesaj atmadın mi kardeşim.
Yazilardan anlamıyor musun ? Ne yazmışım benEvet o zaman Roll yapanlara 500 TL geri kalana 150 TL olarak yazabilirdin
yazdı abla zaten son mesajdaEvet o zaman Roll yapanlara 500 TL geri kalana 150 TL olarak yazabilirdin
Çok uzatıyorsunEvet o zaman Roll yapanlara 500 TL geri kalana 150 TL olarak yazabilirdin
Yav reıs 1 kısı yüzünden bızıde mağdur etme bosver100 tl mağdur edildiniz ben 600 mağdur edildim, size daha büyük kıyak yapıp 500 tl roll parası atacaktım. Takip edenlerden . Ama ne gerek varmış bunu bazıları sayesinde anladım.
Abi diyecen abiyazdı abla zaten son mesajda
100 tl mağdur edildiniz ben 600 mağdur edildim, size daha büyük kıyak yapıp 500 tl roll parası atacaktım. Takip edenlerden . Ama ne gerek varmış bunu bazıları sayesinde anladım.
Abi metin abimin rollü bekliyorum bende saygısızları boşver benve100 tl mağdur edildiniz ben 600 mağdur edildim, size daha büyük kıyak yapıp 500 tl roll parası atacaktım. Takip edenlerden . Ama ne gerek varmış bunu bazıları sayesinde anladım.
Kardeş boşversene şunu ayar ettı benıdeYazilardan anlamıyor musun ? Ne yazmışım ben