Dün 12:45 da #901 mehmetinho Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 14,359 7,850 113 sahgec09' Alıntı: Para bulup gelirse bana göndermesin ,benim hırsızın parasına ihtiyacım yok Genişletmek için tıkla ... İnadına al knka
sahgec09' Alıntı: Para bulup gelirse bana göndermesin ,benim hırsızın parasına ihtiyacım yok Genişletmek için tıkla ... İnadına al knka
Dün 12:48 da #902 sahgec09 ELBET BİR GÜN BULUŞACAĞIZ... Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 5,565 2,547 113 mehmetinho' Alıntı: İnadına al knka Genişletmek için tıkla ... Aslında öyle yapmak gerek ama soğutuyor böyle tipler insanı forumdan, o yüzden adminlerden ricam yasak ediniz lütfen bunu
mehmetinho' Alıntı: İnadına al knka Genişletmek için tıkla ... Aslında öyle yapmak gerek ama soğutuyor böyle tipler insanı forumdan, o yüzden adminlerden ricam yasak ediniz lütfen bunu
Dün 12:49 da #903 mehmetinho Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 14,359 7,850 113 sahgec09' Alıntı: Aslında öyle yapmak gerek ama soğutuyor böyle tipler insanı forumdan, o yüzden adminlerden ricam yasak ediniz lütfen bunu Genişletmek için tıkla ... Aynen bende sogudum iyice forumdan bu ara, yakındır kalıcı ban yemem
sahgec09' Alıntı: Aslında öyle yapmak gerek ama soğutuyor böyle tipler insanı forumdan, o yüzden adminlerden ricam yasak ediniz lütfen bunu Genişletmek için tıkla ... Aynen bende sogudum iyice forumdan bu ara, yakındır kalıcı ban yemem