40 dan 170e attıBen sıradayım bekliyorum
Bende 30 dan 90 na aq40 dan 170e attı
Madrabaz imajı veriyor zaten site direktBen aldım ama sukadar söylemeliyim oyunlar hileli kazanma şansınız 0 yani
Slotta geçerli değil miYaklaşık 2 saat bekledim. Sonunda sıra geldi ve aldım. Numara doğrulama vs yapmadan direkt eklediler. Geçerli olduğu alanlar; 3d ve hızlı oyunlar imiş. Bilginize
3d slot evet geçerliymişSlotta geçerli değil mi
Aga canlıya nası bağlancaz ya
Hektorbet Fatih04:00
102₺ Deneme bonusunuz hesabınıza eklenmiştir, Eklenen deneme bonusumuz 3D Slot ve Hızlı Oyunlar alanında geçerli olmaktadır, harici alanlarda düzenleme sağlanacaktır, keyifli oyunlar dilerim.
Çekim işlemi yapabilmeniz için üyelik bakiyenizi minimum 1000₺ yaparak , maksimum/minimum 200₺ çekim talebi oluşturabilirsiniz,minimum 3000₺ yaparak , maksimum/minimum 600₺ çekim talebi oluşturabilirsiniz. Çekim talebinizi Havale (EFT) olarak oluşturmanız gereklidir. Kalan tutar çekim işleminde bakiyenizden kaldırılır.
canlı mesaj bırakın diyor sen nasıl bağlandın kral
Hektorbet Fatih04:00
102₺ Deneme bonusunuz hesabınıza eklenmiştir, Eklenen deneme bonusumuz 3D Slot ve Hızlı Oyunlar alanında geçerli olmaktadır, harici alanlarda düzenleme sağlanacaktır, keyifli oyunlar dilerim.
Çekim işlemi yapabilmeniz için üyelik bakiyenizi minimum 1000₺ yaparak , maksimum/minimum 200₺ çekim talebi oluşturabilirsiniz,minimum 3000₺ yaparak , maksimum/minimum 600₺ çekim talebi oluşturabilirsiniz. Çekim talebinizi Havale (EFT) olarak oluşturmanız gereklidir. Kalan tutar çekim işleminde bakiyenizden kaldırılır.