- 34,552
- 19,153
- 113
Tabi cnmAaa aşk olsun ben hiç yapar mıyım öyle şeyler, minnoş bir kız olduğum için korkarım ben😇😇😇
Tabi cnmAaa aşk olsun ben hiç yapar mıyım öyle şeyler, minnoş bir kız olduğum için korkarım ben😇😇😇
Herşeyden nasıl haberin oluyo ya@erapoinee sen avukat değil miydin?
huyum kurusunHerşeyden nasıl haberin oluyo ya
Citirin adresi versene ilgilizcemiz gelissin 🤣Dostlarım basına böyle bişey gelen var mı? Kadının biri instagramdan kripto patronu olmak ister misin diye yazıyo amacı ne bunun ona göre devam edicem sohbetine.
Ekli dosyayı görüntüle 348954Ekli dosyayı görüntüle 348955Ekli dosyayı görüntüle 348956Ekli dosyayı görüntüle 348957
Ya diyorum ya olayı bi anlasam ona göre devam edicem. 😀 çıtırın instasını verebilirim de beni tedirgin eden şey yurtdışında yaşayan kuzenlerimle falan ortak arkadaş yani ne çıkacak bilmiyorum boşuna uğraşmayım 😁Karşındaki erkek aslında ama hadi onu geçtim instada bu şekilde binlerce kişiye yazıyorlar dost forumdakilere kaptır bari adamlar sponsor siteye atar kaybeder ekonomi olur
Çıtırın instası: https://instagram.com/realtraderjoyce_howard?igshid=MzRlODBiNWFlZA==Citirin adresi versene ilgilizcemiz gelissin 🤣
Ben işin adlî boyutundayım ucu bana dokunur mu benim de mi sadece donum kalır işin sonunda bilemiyooom 😆Banada yazdı geçen sene bi donum kaldı haberiniz olsun tşk
Senin instani da bekliyom evo bosver bunu
Faceden yola çık kolaylık olsun djjdjd nereye era poinee yazsan ben çıkarımSenin instani da bekliyom evo bosver bunu
Masallah bu kızıl çıtırda kimFaceden yola çık kolaylık olsun djjdjd nereye era poinee yazsan ben çıkarım
Ülkemin avukatıda kumara düştüyse😝 Yaz geldi bişey olmaz efil efilBen işin adlî boyutundayım ucu bana dokunur mu benim de mi sadece donum kalır işin sonunda bilemiyooom 😆
Bizimki dededen toruna. Baba da kıbrıs askeri olunca böyle oluyor jdjsjsÜlkemin avukatıda kumara düştüyse😝 Yaz geldi bişey olmaz efil efil
Bol şans yiğidimBizimki dededen toruna. Baba da kıbrıs askeri olunca böyle oluyor jdjsjs
Biliyorum dolandırıcı olduğunu zaten sonda yazdım bizim aile dolandırıcımız var diye de şikayet olusturcam o yüzden detay öğrenmek istedimÜstad inanma benim başıma geldi sonunda senden bi miktar isticek benim başıma sandık muhabbettinde geldi yok içinde 3 ml dolar var felan buda onlardan yazan sana oysaki türk sakin inanma
donunu da bahse yatırdın muhtemelen diymi?Banada yazdı geçen sene bi donum kaldı haberiniz olsun tşk