Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Help Me! ( Dostlar Dolandırılmak Üzereyim Sanırım)

erapoinee

★ 𝓔𝓋𝓇𝒾𝓂 𝒢.★
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
679
529
93
😇😇😇😇

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,061
3,152
113
Karşındaki erkek aslında ama hadi onu geçtim instada bu şekilde binlerce kişiye yazıyorlar dost forumdakilere kaptır bari adamlar sponsor siteye atar kaybeder ekonomi olur :D

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,261
10,876
113

erapoinee

★ 𝓔𝓋𝓇𝒾𝓂 𝒢.★
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
679
529
93
Karşındaki erkek aslında ama hadi onu geçtim instada bu şekilde binlerce kişiye yazıyorlar dost forumdakilere kaptır bari adamlar sponsor siteye atar kaybeder ekonomi olur :D
Ya diyorum ya olayı bi anlasam ona göre devam edicem. 😀 çıtırın instasını verebilirim de beni tedirgin eden şey yurtdışında yaşayan kuzenlerimle falan ortak arkadaş yani ne çıkacak bilmiyorum boşuna uğraşmayım 😁

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,789
26,186
113
Banada yazdı geçen sene bi donum kaldı haberiniz olsun tşk

Naparuk

SAMSUNSPOR♥️🤍
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,695
1,596
113
Üstad inanma benim başıma geldi sonunda senden bi miktar isticek benim başıma sandık muhabbettinde geldi yok içinde 3 ml dolar var felan buda onlardan yazan sana oysaki türk sakin inanma

erapoinee

★ 𝓔𝓋𝓇𝒾𝓂 𝒢.★
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
679
529
93
Üstad inanma benim başıma geldi sonunda senden bi miktar isticek benim başıma sandık muhabbettinde geldi yok içinde 3 ml dolar var felan buda onlardan yazan sana oysaki türk sakin inanma
Biliyorum dolandırıcı olduğunu zaten sonda yazdım bizim aile dolandırıcımız var diye de şikayet olusturcam o yüzden detay öğrenmek istedim