Verse ne olur vermese ne olur 0.10 kuruştan çevir babam çevir 50 kuruş Alacam diyeBu banada geldi gece 3te mail olarak c destege baglandim uye olup 1 ayin 14unde bitti dedi.duruku izah ederken beni sohbetden engelledi
Verse ne olur vermese ne olur 0.10 kuruştan çevir babam çevir 50 kuruş Alacam diyeBu banada geldi gece 3te mail olarak c destege baglandim uye olup 1 ayin 14unde bitti dedi.duruku izah ederken beni sohbetden engelledi
Süzme dediğin Türkçe süzme işte elekten geçirme gibi süzme ayıklanmış artık neye göre suzduler onu onlar bilirBu site mail listesindekileri "Süzme" olarak kaydetmiş. Mail listesinden ayrildiginizda çikan yazida gorebilirsiniz. Süzme listesinden cikarildiniz diyor İngilizce olarak. Baska sitelerde bu "Players List" benzeri sekillerde gecer.
İşte diyorum ki ben de; kullanicilarla dalga geciyorlar. Kucuk capli bir ifşaSüzme dediğin Türkçe süzme işte elekten geçirme gibi süzme ayıklanmış artık neye göre suzduler onu onlar bilir
Diyorum ki ben de; kullanicilarla dalga geciyorlar. Kucuk capli bir ifşa
bir dönüs 0.1 tl.den 20 feespin 2 tl.eder.Netentin aloha oyununda 20 frespeeen tanımlanmış canlıya bağlanıp isteyin çevrimsiz yatırımsız max 200 çekim dedi