- 1,318
- 826
- 113
Bi ara böyle Bonus almıştım 1500 askıya aldı olan 500 e olsun dedim ödemezse saniyede ödemişti cok zoruma gitmisti
kanka oyunlar oynanmıyor suanda ooops birşey oldu diyor. sende de öyle miBakiye 700 oldu 700 yatırıcam beyler, yatırdığım 700 ün çevrimi var mı diye sorucam desteği bekliyorum
yatirma agacim lisansi yokagalar ben bir soru soracağım örnek veriyorum 500TL yaptım bakiyemi 200 spin karşılıgında. hiç oynamadan 500 tl yi ne kadar olarak çekebiliyorum ve ne kadar yatırmam gerekiyor.
200 spinden 394 tl geldi sonra çevrim 300 tllik alım yaptım 714 oldu bakiye, ondan sonra oynatmadı oops yazıyorkanka oyunlar oynanmıyor suanda ooops birşey oldu diyor. sende de öyle mi
Valla yokluktayım denemek lazım ya ihtiyacım varAbi yatırım matirim yapmayın deneme bonusunda çekim kadar yatırım isteyen siteden hayır gelmez
Gelmicek ödemeniz sonra yazık olucak paraniza
Iyi sen bilirsinValla yokluktayım denemek lazım ya ihtiyacım var
kapattılar slotları çok yüklenme oldugu ıcın muhtemelen200 spinden 394 tl geldi sonra çevrim 300 tllik alım yaptım 714 oldu bakiye, ondan sonra oynatmadı oops yazıyor
iç kulağına soda dökeyim senin bennMacbet çekimim
Sitenin kasasını bellemişsin kral hllMacbet çekimim
DoğruOdemicek site böyle promo yapmaz kombine 12kat öder bu yılların kumarbazi var burda korkmayin
Şikayet varda biraz araştır önceden mağdur olan varmı diye acele etmeBakiye 700 oldu 700 yatırıcam beyler, yatırdığım 700 ün çevrimi var mı diye sorucam desteği bekliyorum