- 61
- 69
- 18
Herkes ayrı ayrı şey yazıyor spor aldım 2 k yaptım şimdi çekmem için ne gerekiyor adam akıllı biri söylesinYatırımdan sonra canlıya bağlanmak gerekiyor mu
Herkes ayrı ayrı şey yazıyor spor aldım 2 k yaptım şimdi çekmem için ne gerekiyor adam akıllı biri söylesinYatırımdan sonra canlıya bağlanmak gerekiyor mu
Canlıya bağlandım kanka sıra bekliyorum bakalımHerkes ayrı ayrı şey yazıyor spor aldım 2 k yaptım şimdi çekmem için ne gerekiyor adam akıllı biri söylesin
Kanka kendi yatırdığın parayı spor da mı kullandın1 dk da ödeme geldi
Yok slotta sweette çevirdimKanka kendi yatırdığın parayı spor da mı kullandın
Yatırımdan sonra canlıya bağlandım mı ?Arkadaslar 200 freespen aldim 250 lira verdi 200 freesepne alindigndan 200 tl olarak tekrar oynuyonuz ardindan 150 tl olarak bloke koydu 150 ytardim cevrim yaptim 250 olarwk cektim ana parw cevriminden bisey vermedi ayarliyolar
30 dakikadır bekliyorum 5 kişi kaldıEşşek askıya almamış bende aldı ama bakiye öyle görünüyor sandım üstüne yatırdım aw şimdi bekle ki sıra gelsin
Canlı destek 1 kişi herhalde5 te takılı kaldı sıra
Esed at1 dakikada odedi
evet 400 kazandım 400 yatırım yaptım 15 dk içinde ödedi payfixCekim ödenen var mı ?
Toplam ne kadar çektinBana ödeme yaptı biraz riske girdim korkarak yatirdim ama tek seferde 400 slottan çıktı 400 de yatırım bikere çevirdim ödememi 15 dk içinde ödediler arkadaşlar payfix çekim yaptim
bunu restbette yapıyor 10 senelik site.Bunlar çok zeki sanıyor sanki kendini
Kodumun malları admin konuyu kapat sana zahmet dolandırıcı yoluna çıkmışlar
Hayır 400 askıya alınacak sen yatırdığın 400 le ne kazanirsan + 400 eklenecekÖdüyor mu site şimdi? 400 var 400 de ben yatırım o yatırımı çevirip Max 1000 totalde mi çekiyoruz