- 87,704
- 47,663
- 113
Bu ne ya canli destekte 1 kisi var heralde 4 5 dkda 1kisi eksiliyor tahmini bekleme suresi 200 dk oyunda bi bok vermedi 85 verdi gittik bide bunu cekmek icin 100 borclandik.
Valla ben hem askı için bekledim şimdide askıyı kaldırmak için bekliyorum toplam 2 saat olmuştur canlıyı beklemekBu ne ya canli destekte 1 kisi var heralde 4 5 dkda 1kisi eksiliyor tahmini bekleme suresi 200 dk oyunda bi bok vermedi 85 verdi gittik bide bunu cekmek icin 100 borclandik.
Soham yaptiklari ise ya madem canli ile bu kdr alaka var adam koysunlar o zaman canliya belliki 1 kisi var.bana 84 cikdi bn hic bi islem yapmadan 100 ytrdim yanlis bisey varmi?Valla ben hem askı için bekledim şimdide askıyı kaldırmak için bekliyorum toplam 2 saat olmuştur canlıyı beklemek
Askıya aldırdıktan sonra yatırman gerekiyordu sanırımSoham yaptiklari ise ya madem canli ile bu kdr alaka var adam koysunlar o zaman canliya belliki 1 kisi var.bana 84 cikdi bn hic bi islem yapmadan 100 ytrdim yanlis bisey varmi?
Bak git oglum bak gitt
Neyse silsinler bi bk vermedi zatenAskıya aldırdıktan sonra yatırman gerekiyordu sanırım
CookkBu siteden cekim alan varmi
Aynen dostum adamlar şeytanın sag bacagı benim jeton şimdi ben normalde 200 spin den 411 TL kazanç elde ettiysem diyelim 411 üzerine yatırım yaptım normalde 822 TL ile devam etmem gerekiyordu kayıp yaşamam bana baglı ama 411 TL kayıp olup gitti oynamadım haldeBu amk siteleri bonus ödeyemiyor sa niye promosyon yapiyor kahpeler bi oyunu kapatıyorlar kafalarina gore promosyon güncellendi diyerek çekimini iptal edip cevrim yatırım ekliyorlar olmadi sisteme müdahale ederek ikide bir opss oyundan çık mesajıyla karşına çıkıyor ozaman film kopuyor insanlık tan çıkartıyorlar bu lanet alışkanlığı ihtiyac için kullandığına lanet ediyorsun insani bu duruma sokan Sitelerin gotunu kaldıran biziz
Ödeme aldım 1 saat önce sadece canlı destek ter dokturdu baglanmiyoBu siteden cekim alan varmi
Dostum sen anlamamışsın ki olayı kumarı falan bırak senAynen dostum adamlar şeytanın sag bacagı benim jeton şimdi ben normalde 200 spin den 411 TL kazanç elde ettiysem diyelim 411 üzerine yatırım yaptım normalde 822 TL ile devam etmem gerekiyordu kayıp yaşamam bana baglı ama 411 TL kayıp olup gitti oynamadım halde
Herkes slottan kazancını yazmış ben spor aldım 200ü 4k yaptım sonra site bakiyeyi 1000e sabitledi suan nasıl çekerim spor ile ?Dostum sen anlamamışsın ki olayı kumarı falan bırak sen