aynen dostum bi tek seninkini ödemedilerBu site dolandırıcıdır zamanında benim 4800 tl yi ödendi gösterdi parayi göndermedi hesabı kapattı
aynen dostum bi tek seninkini ödemedilerBu site dolandırıcıdır zamanında benim 4800 tl yi ödendi gösterdi parayi göndermedi hesabı kapattı
ben payfixle aldım 5 dakika da geldiÖdemeyi nasıl yapıyorlar PayFixle mi
kardes sıra var destekte. canlıya baglan bekle bırı cıkacak karsına. az sabırlı olBu soktumun bonusunu nası alicam biri adam gibi yazsam ya yok çekim geldi yok hemen ödedi ler la yazsana kaç kişi sormuş bekliyo canlı destekte acilmiyor sitede
Dünden beri hiç açılmadı destek bende beyaz ekran çıkıyor kalıyor oylekardes sıra var destekte. canlıya baglan bekle bırı cıkacak karsına. az sabırlı ol
kardeş çekim geldimiÇekim verdim gelirse derim
Çektin mi parayi reisKartta para yok uyfff biri yardımcı olsa geri versem çektikten sonra
Bu soktumun bonusunu nası alicam biri adam gibi yazsam ya yok çekim geldi yok hemen ödedi ler la yazsana kaç kişi sormuş bekliyo canlı destekte acilmiyor sitede
Şimdiden bahsetmiyorum 3 yıl önceden bahsediyorum ben bu site yeni çıkıyor gündeme görürüz ilerdeaynen dostum bi tek seninkini ödemediler
Bilmiyodum k.b derdim yoktu feshine girdi 4 TL den patladı agaDerdin neydide 1k yapdin?bu arada para istemek ban sebebi
Uye oldukdan sonra bu formu doldurun ekleniyor.canli ile isiniz yok beyler
Kanka vereyimde sende de tam dolandırıcı tipi var 🤣Bilmiyodum k.b derdim yoktu feshine girdi 4 TL den patladı aga