Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet HES Kodu Hakkında

Kadircankhrmn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,274
1,771
113
Arkadaşlar benim bi arkaşım pozitif temaslılara beni de yazdırmış 5 gün geçti korona olmadığıma eminim ama zorunlu izolasyon var benim hes kodunda ve cumaya kadar bankaya gitmem lazım başkasının hes kodunu kullandığımda bunu tespit edebiliyorlar mı hes kodu okununca ? İsim soy isim cinsiyet falan bekli oluyor mu kodun sahibinin ? Bilen var mı

AYDIN2773

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,261
967
113
Reis sence zorunda olmasam çıkar mıyım kendi aracımla kimseyle temas etmeden gideceğim ki zaten pozitif bile değilim
Kral bari buraya yazma şimdi ben sana bir şey olmaz desem.milletin hakkına girmiş olacaksın ama genede sana kalmış bir şey

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,804
6,785
113
Arkadaşlar benim bi arkaşım pozitif temaslılara beni de yazdırmış 5 gün geçti korona olmadığıma eminim ama zorunlu izolasyon var benim hes kodunda ve cumaya kadar bankaya gitmem lazım başkasının hes kodunu kullandığımda bunu tespit edebiliyorlar mı hes kodu okununca ? İsim soy isim cinsiyet falan bekli oluyor mu kodun sahibinin ? Bilen var mı
1.si başkasının hes kodunu kullanmak suç
2.si korona olmadığına emin olmak gibi birşey yok taşıyıcı olabilirsin o bankada 1 kişiye bulaştırabilirsin

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,804
6,785
113
24 saat nöbet tutuyorum ayaklarım ağrıyo artık 2 yıldır nefes almadan çalışıyoruz , biraz saygınız olsun sizin için nöbet tutuyoruz biz, siz başkasının hes koduyla gezin ortalıkta diye yapmadık o uygulamayıda

eyesofshadow

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,574
1,805
113
Ulan ne günlere kaldık
1.si hes kodunda isim ve soy isim cıkar tcde gözüküyor diye biliyom kimlik sorarlarsa patlarsın
2.si çay bahçesine gitmiyon bankada Bi dünya insan oluyor oradaki insanların sucu ne cahil olmayın bukadar
3.sü artık paramı lazım bilmiyom ama o kazma arkadasın neden adını vermiş temaslı yok diyememişmi para lazımsa ondan iste
4.sü insallah yakalanırsın dışarıda da cezayı yersin

Discover

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
995
772
93
Kral dikkat et cezası var hem sana hemde arkadaşın kullandigim hes koduna para ceza uygularlar banka otomatik kim hes koduysa onun adi cikiyo

metehan01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
108
53
28
biz korona var diye dışarı adım atmıyoruz dostum sen level atlamışsın farklı hes kod la nasıl giricen :D

Tarabya1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
769
274
63
Sen ölmezsinde 300 sene yasarsin

aslanlarkral

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,458
610
113
Beyınsız herıf otur evınde sızın yuzunuzden corana bıtmıyor

kerem1249

Kerimcan DURMAZ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,235
1,053
113
Konunun amacına uygun bir tane bile mesaj gelmemiş. Hes kodu sahibinin isim ve soyisminin baş harfi dışında hiçbir şey göremezler. Bol şanslar.

erdalbakkal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,259
3,918
113
Bundan 20 gün önce sanırsam hes kodu resmi evrak statüsüne girdi yakalanırsan idari para cezasıyla kurtulmayıp birde hakkinda işlem başlatılır boşver bence

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
Konunun amacına uygun bir tane bile mesaj gelmemiş. Hes kodu sahibinin isim ve soyisminin baş harfi dışında hiçbir şey göremezler. Bol şanslar.
noldu birader insanlar dogruları söyledi diye rahatsız mı oldun? ayrıca amacına uygun mesajlar da atılmıs gayet

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,513
368
83
otur oturduğun yerde kardeş bu koronanın kimde olduğu belli değil , belki taşıyıcısın