- 2,914
- 953
- 113
Dost sonrasında çekimim normal şekilde gönderildi 17 K bakiye vardı inşallah bir sıkıntı çıkmadı seninkinde ?Sonrasında noldu dost nasıl ilerledi süreç?
Dost sonrasında çekimim normal şekilde gönderildi 17 K bakiye vardı inşallah bir sıkıntı çıkmadı seninkinde ?Sonrasında noldu dost nasıl ilerledi süreç?
Abi 270 K imişUlan ben 6 haneyi oyle algilamadim ha.o parayi nerden bulmus nasil yapmis acaba yoksa sorardim.ogrenci la o adam 100k ne.umarim odemistir site.aksam kendime gelince yazayim ona
Doğru diyorsun dost bakma işte bizim boş bulunmamız umarım bidaha kimsenin başına gelmezÇoğu freebet etkinliğine kullanıcı adıyla katılım sağlıyorsunuz. Kullanıcı adı da hesabınızı patlatmak için yeterli. Ben neredeyse hiç bir kullanıcı adı içeren etkinliğe katılmıyorum. Tabi adam kullanıcı adınızı Forum üzerinden buluyor. Oynadığınız siteyi de çözüyor. Hele ki rolling ve ya ödüllü kupon paylaşımı yaptıysan hemen sizi takibe alıyor çünkü adamın işi bakiyesi olan hesaplar. Benim başıma kalebette bir defa geldi ondan sonra tövbe ettim. Dört sene önce 500 lirayı yemişti
Bakalım ödenecek bağlanıp bilgi alın diyorlar ama gelişme yokDost sonrasında çekimim normal şekilde gönderildi 17 K bakiye vardı inşallah bir sıkıntı çıkmadı seninkinde ?
Kullanıcı adı içeren hiç bir etkinliğe katılmayın gençler benden söylemesiDoğru diyorsun dost bakma işte bizim boş bulunmamız umarım bidaha kimsenin başına gelmez
oha be abartmislar simdiye kadar odemeleri lazim idi keske fixle 5 parca seklinde cekseydin almistin odemeni simdiye kadarÖdenmedi hala
Gece cekim iptal oldu bakiye geri hesaba
Canlı destege baglandım birden bakiye 0landı
Finans birimi aldı dediler bakiyeyi
Kriptodan kaynaklı hatadan iptal edildi gün içinde bilgi verilecek dediler
Bekliyorum hala bir gelişme yok
Sorun yok ödenecek diyorlar sürekli oyalar gibi ama umudum yok açıkçası
12de tam 48 saat olacak bakalım ne olacak geceye kadar
Payfix limitim dolu maalesefoha be abartmislar simdiye kadar odemeleri lazim idi keske fixle 5 parca seklinde cekseydin almistin odemeni simdiye kadar
Şimdi noldu durum ne moruk odemiceklermiPayfix limitim dolu maalesef
Önce ufak bi parça çekmeyi dene paraya göre yani 30 k 50 k çek az olan gelsin digerini yavaş yavaş çekersin hiç olmazsa paranin bi miktarı gelsin dostumPayfix limitim dolu maalesef
Finans birimimiz tarafından çekim onaylandı gönderilecektir diyorlar iptal konusu icinse kripto kaynaklı bir sorun bugün icinde çözülecektir dediler. Cekim iptal olursa yeniden talep verirsiniz diyorlar. Anlamadım niye iptal oldu ne oluyorŞimdi noldu durum ne moruk odemiceklermi
hem iptal oldu hem bakiye sıfır diyorsun çok garip bi durumFinans birimimiz tarafından çekim onaylandı gönderilecektir diyorlar iptal konusu icinse kripto kaynaklı bir sorun bugün icinde çözülecektir dediler. Cekim iptal olursa yeniden talep verirsiniz diyorlar. Anlamadım niye iptal oldu ne oluyor
İlginç bir durum dost bekle bakalım nolucakFinans birimimiz tarafından çekim onaylandı gönderilecektir diyorlar iptal konusu icinse kripto kaynaklı bir sorun bugün icinde çözülecektir dediler. Cekim iptal olursa yeniden talep verirsiniz diyorlar. Anlamadım niye iptal oldu ne oluyor
Bakiyede para vardı ben canlı desteğe ilk sormak icin baglandıgımda gitti bakiye. Finans birimi çekim işlemi için aldı bakiyeyi öglen baglanıp bilgi alabilirsiniz kontrol edilecektir dediler. Öglen gün için oldu simdi de aksam diyorlar. İptal nedeni kontrol edilmektedir ama çekim onaylanmıştır diyorlar anlamadım hiçbir şeyhem iptal oldu hem bakiye sıfır diyorsun çok garip bi durum
Aklıma tek gelen bunlar ödemeyi yanlış kripto cüzdanına yaptı kendi hataları yani. Çünkü onaylanan cekim niye iptal ediliyor. Bir de bana müşteri tarafından verilen cekim iptal edilememektedir demişlerdi. Cidden ilginç bir durum. Ödenecegine dair umudum yokİlginç bir durum dost bekle bakalım nolucak
Senin verdiğin adresin disindaki kripto adresine ödeme yapılamaz diğer ihtimal site bukadar parayı ödememek için sorunlar üretiyor olabilirAklıma tek gelen bunlar ödemeyi yanlış kripto cüzdanına yaptı kendi hataları yani. Çünkü onaylanan cekim niye iptal ediliyor. Bir de bana müşteri tarafından verilen cekim iptal edilememektedir demişlerdi. Cidden ilginç bir durum. Ödenecegine dair umudum yok
Keşke vbet de vursaydım dediğin oldu mu kriptoya en hızlı işlem yapan site şuan sportsbet dışındaAklıma tek gelen bunlar ödemeyi yanlış kripto cüzdanına yaptı kendi hataları yani. Çünkü onaylanan cekim niye iptal ediliyor. Bir de bana müşteri tarafından verilen cekim iptal edilememektedir demişlerdi. Cidden ilginç bir durum. Ödenecegine dair umudum yok
çok garip bir durum olmuş dost inşllh en yakın surede bildirim alırsın hesabınaza para girişi oldu diyeBakiyede para vardı ben canlı desteğe ilk sormak icin baglandıgımda gitti bakiye. Finans birimi çekim işlemi için aldı bakiyeyi öglen baglanıp bilgi alabilirsiniz kontrol edilecektir dediler. Öglen gün için oldu simdi de aksam diyorlar. İptal nedeni kontrol edilmektedir ama çekim onaylanmıştır diyorlar anlamadım hiçbir şey
Ödeneceğinden emin ol Reis yani şöyle diyeyim sana illaki biliyorsundur ama bence 1xbet Bets10 da dahil,bu piyasanın bence en güvenilir bürosu Tümbettir umarım güzel haberi alırsın..Bakalım ödenecek bağlanıp bilgi alın diyorlar ama gelişme yok
Keşke rotabet ya da dinamobet olsaydı dedim vallaKeşke vbet de vursaydım dediğin oldu mu kriptoya en hızlı işlem yapan site şuan sportsbet dışında
Rota hilton dinamo cok guzel burolar vbette dahil. Tumbbettte iyide iste neden boyle olmus anlamis degilim. Cok yuksek yatirimcilari var yillardir tek sorun problemini duymadim. Sendebi gecikme olmus oda yontemden dolayi herhalde. Payfix limitin dolu olmasaydi coktan sendeydi para. Gelir bakalim tebriklerKeşke rotabet ya da dinamobet olsaydı dedim valla
Vbette bir sıkıntım var inatla çözmüyorlar oynamıyorum o yüzden orada
Tumbette de 5 haneli cekimler cok yaptım ödendi 4-5 saatte ama işte miktar büyüyünce degişik degişik şeyler yaşanıyor