- 88,233
- 47,949
- 113
Nasıl yapıyor işte hesaba nasıl giriş yapıyorGecmis olsn kessin memet ercetindir banada yapimis
Girmis iste adam bro bilmiyoruzNasıl yapıyor işte hesaba nasıl giriş yapıyor
Yazık oldu reisGirmis iste adam bro bilmiyoruz
Site adamı değilse bişey bilmiyorum. Yoksa imkan yokGirmis iste adam bro bilmiyoruz
Boyle insanlar yasamamali abi adam bildigin kotulukle besleniyorCok büyük gecmiş olsun böyle şeyler cok üzücü inan üzüntünü paylaşıyorum malesef karakteri bozuk insanlar var helbet bigün saglam bi kayaya vuracaklar
acını anlayabiliyorum insanın zoruna gidyor ister istemez umarım bidaha böyle üzücü olaylar gelmez başına başımıza diyelim kimsenin gelmesinBoyle insanlar yasamamali abi adam bildigin kotulukle besleniyor
Çok geçmiş olsun.insallah herhangi birsey cikmaz.Onu doğuran anaya küfür edecem anasının suçu yok.Tek suçu böyle piçleri dünyaya getirip insanların başına bela ediyor.Ulan allah senin belani versin kör ol kör kötürum ol.
Allah onu perisan etsinÇok geçmiş olsun.insallah herhangi birsey cikmaz.Onu doğuran anaya küfür edecem anasının suçu yok.Tek suçu böyle piçleri dünyaya getirip insanların başına bela ediyor.
Böyle şerefsiz picleri yağsız kazığa oturtucan şerefsizler resmen şeytan oldumAllah onu perisan etsin
geçmiş olsun yokmu bu ite yakın tasakli biriAllah seni kahretsin olum allah seni kor etsin sans oyle sikitnilar versinki inim inim inle ölme kahpe insanEkli dosyayı görüntüle 294871
Bro boyleleri hemen olmemeli iskence cekmeli inim inim inelemeliBöyle şerefsiz picleri yağsız kazığa oturtucan şerefsizler resmen şeytan oldum
Musteri hizmetlerini aradim bakayim diyck merak ettimAllah seni kahretsin olum allah seni kor etsin sans oyle sikitnilar versinki inim inim inle ölme kahpe insanEkli dosyayı görüntüle 294871
reis gelmiş geçmiş olsun çok üzüldüm valla bakıye kalmamıştır umarım içeride demekki payfıx bloke olayınıda bu yapıyormus gecen gun bırı daha paylasmıstı payfıx blokesı dıye oda bu annesi kötü herifin işi demekkiBu islemler mail uzerinden yonetiliyormus vs vs hic bi bilgi vermediler bi boka yaradiklari yok.ulan abi iyi o zaman ben gidip polisi ariyim diyimki ronaldonun evini soyan hirsiz benim adimda yasin findik, polislerde gitsin yasin findigi bulup sorgusuz sualsiz hapise atsin.bu ne aptalca isleyis yahu valla konsutugum kadina sovcekdim az daha papaga gibi ayni seyleri soyluyor
Herşeyi geçtim senin payfix hesabını satsalar ne olacaktı uğraş dur tam o çocuğu bunlar ben satmadım diye ispatlamaya çalış işin yoksaNeyin şikayeti olmaz dostum anlamadım