- 59,486
- 26,718
- 113
Ne çiziosunCalisiorum cizim yapiorum
Ne çiziosunCalisiorum cizim yapiorum
Modern tasarimNe çiziosun
Sen anlamazsin swn git durul tanzime ilk yari kac tac olura oynaNe çiziosun
Bunun padişahla alakası yok güvenliği aktif etmezsen hiçbir site sorumluluk almaz.haydaa bende padısaha yatırayım dıyordum orayıda eledık o zaman
Sadeligi ve belirginligi kullnmaliyim göz yormamali ,bu isler durul tanzime benzemezNe çiziosun
Maraba dayıcımSadeligi ve belirginligi kullnmaliyim göz yormamali ,bu isler durul tanzime benzemez
Yegenim i gecelerMaraba dayıcım
selamlar beyfendiYegenim i geceler
Nasılsın dayıcım saglık sıhhatın ıyıyse su savası bıraz kırbaclarmısınYegenim i geceler
Ne tasarlıon dayı bana onu söyleModern tasarim
Ev evin iciniNe tasarlıon dayı bana onu söyle
Onu özel cizip yaptirdigim osmanli motifleriyle kapli yagli kirbacimla sewicemNasılsın dayıcım saglık sıhhatın ıyıyse su savası bıraz kırbaclarmısın
Sana selam yegenimselamlar beyfendi
Tanzanya liginden bu sene kim şampiyon olur usta varsa tahmin alalımSana selam yegenim
Savaşin ilgi alani ona sor tanzanya seyhseller fiji komodo liglerinin icinden gecen adama sorTanzanya liginden bu sene kim şampiyon olur usta varsa tahmin alalım
Hiç anlamam dayıcım sana iyi çizimler bende tiktok izlemeye gidiyomEv evin icini
Solomon adalarını unutmayalımSavaşin ilgi alani ona sor tanzanya seyhseller fiji komodo liglerinin icinden gecen adama sor
komodo ejderi domuzu kaç ısırıkta yutar ğeki ustaSavaşin ilgi alani ona sor tanzanya seyhseller fiji komodo liglerinin icinden gecen adama sor
Ah canim ulkemin tiktok sewiyesiHiç anlamam dayıcım sana iyi çizimler bende tiktok izlemeye gidiyom
Savasa sorkomodo ejderi domuzu kaç ısırıkta yutar ğeki usta