- 1,578
- 249
- 63
Cimere bulaşmayın derim riske girebiliriz.. Cimer sakat sakat
Şerefsiz çok var abiAydınlatma icin cok tşk.ederiz başkan gercekden de cok dikatli olmak ferek heleki buzamanda vaydalı bilgi evallah
Ben bu durumu iki sitede yaşadım bir betparibu diğeri betasus.ordan bakiyemi cekmislerdi.orospucocuklarina dekont herşeyi atıyorum.yinede yok siz ceimissiniz diyor.1 yıldır bu iki siteye ugramiyorumBahigo gibi hesabına başka ip den girildi i şak diye mail gelecek nerden girildiğinin orda öyle bide çekim ekranına girerken sms doğrulaması konulabilir sitelere ekstra olarak
Kardeşim mesela yatırım yaptığın siteler belli dir onların hepsinde karmaşık şifre kullan pc ye veya tele not al sen bile hatırlamaBen bu durumu iki sitede yaşadım bir betparibu diğeri betasus.ordan bakiyemi cekmislerdi.orospucocuklarina dekont herşeyi atıyorum.yinede yok siz ceimissiniz diyor.1 yıldır bu iki siteye ugramiyorum
Furkanınkini çektiler bugün. Benim site sağolsun hesabı dondurdu lavuk avcunu yaladı.Hesaba girse ne oluyo baska birinin hesabina bara cekilmiyo ki amac ne bunlarin
Nasil çekiyorlar neyle cekiyolar papara payfixte farklı isime çekim gdiyo muFurkanınkini çektiler bugün. Benim site sağolsun hesabı dondurdu lavuk avcunu yaladı.
Farklıymış ama site yollamış..Nasil çekiyorlar neyle cekiyolar papara payfixte farklı isime çekim gdiyo mu
Hangi site o girmeyekFarklıymış ama site yollamış..
Dengebettede farklı adı soyada papara çekimi oluyor mesela. Sormuyolar bu kimdir diyeFarklıymış ama site yollamış..
yaz bakalım dost benım paparayı oluyomus mu deneyelımDengebettede farklı adı soyada papara çekimi oluyor mesela. Sormuyolar bu kimdir diye
Parayi cekemeyince 100 orana 1.000 lira filan basip kasa sifirliyorlar.Hesaba girse ne oluyo baska birinin hesabina bara cekilmiyo ki amac ne bunlarin
Helal dost yine sapladın senin için yarın deneyecem 10 tl yi 100 yapıpyaz bakalım dost benım paparayı oluyomus mu deneyelım
bazı betco siteler papara payfix çekimine izin veriyor başka isimde olsa sonrasında kalkıp havuz sistemi otomatik gönderiyor deyip çıkıyorlar. en çok kripto ile çekiyorlar kriptoda isim soyisim yokturNasil çekiyorlar neyle cekiyolar papara payfixte farklı isime çekim gdiyo mu
Belki de bu sedatın haberi bile yoktur adamin banka hesabini kullaniyolardir onu da bilemeyiz her seyi yaparlarLan zaten iş illegal illegalin içine illegal karıştırıyor oçları nasıl bi bataklık bu