- 102
- 24
- 18
Kral valla korktum adam korkmuş karakola gitmiş kim WhatsApp tan bilgileri atmışsa o arkadaş öptüŞivesi yoksa gerçek olabilir
Kral valla korktum adam korkmuş karakola gitmiş kim WhatsApp tan bilgileri atmışsa o arkadaş öptüŞivesi yoksa gerçek olabilir
Ya yancilari bir s....g....n forumdan HEP BU TİPLER 95 MESAJ 20 MESAJ neden burada tanınan bilinen yorum yapan arkadaslar bilmiyor bunu onu geçtim sen karakola gitmeden KİM SANA WHATSAPP BİRİNİN BİLGİLERİNİ VERDİĞİNİ SÖYLEDİ yemeyin bizi. Alayinizi silicez siz merak etmeyin forumda var böyle daha 10 hesabıKral valla korktum adam korkmuş karakola gitmiş kim WhatsApp tan bilgileri atmışsa o arkadaş öptü
Zaten betcoda oluyor ben daha pronet de böyle bir şey görmedim veya youwin betboo vsAtmışlar öne birini yem diye herkes ona yöneldi bunu yapan adamlar profesyonel bu tipini s...min oğlu hesabını kiralamış niye 3 kuruş fazla gelsin diye sizce bunu yapan adam bu kadar s...lak mıdır adam hesaplardan 2 fa kaldırıp sonra çıkarken de koyup hallediyor hadi onu geçtim ben de kaldırırım 2fayı @Volkan20 de anlattım geçen. Gidin canlı desteğe hesabimdaki 2fayi kaldırmak istiyorum diyin TC - Doğum tarihi- Ad soyad - mail adresi yazınca kaldırıyor bu adam site altyapılarını datalarina hakim özellikle de betco
ya moruk bu böyle tek bir adamın yapabileceği birşey değil bunun imkanı yok ya Bu mal bilerek yada bilmeyerek bu işin piyonu o kadar sabaha kadar buna sövseniz de bunu bulup dövseniz de bu işin sonu böyle gelmeyecektir bu sitelerin yasadışı olması site çalışanlarının bile işine geliyorAtmışlar öne birini yem diye herkes ona yöneldi bunu yapan adamlar profesyonel bu tipini s...min oğlu hesabını kiralamış niye 3 kuruş fazla gelsin diye sizce bunu yapan adam bu kadar s...lak mıdır adam hesaplardan 2 fa kaldırıp sonra çıkarken de koyup hallediyor hadi onu geçtim ben de kaldırırım 2fayı @Volkan20 de anlattım geçen. Gidin canlı desteğe hesabimdaki 2fayi kaldırmak istiyorum diyin TC - Doğum tarihi- Ad soyad - mail adresi yazınca kaldırıyor bu adam site altyapılarını datalarina hakim özellikle de betco
Bahigo dada var marsbetleBütün siteler çekim yaparken ve hesaba giriş yaparken farklı ip tespitinde sms ile kod göndersin tipobet yapıyor çok zor bişey değil
Benim hesabimi patlatan kahpe bu iste 😔🤬🤬🤬🤬Merhaba Arkadaşlar ;
Son zamanlarda üyelerimizin hesabına sahtekarlar mevcuttu. Hepside çekimlerini mehmet bakır subay adına veriliyordu payfix'den. Bu sahtekarın bir sitede üyeliği mevcutmuş bu sahtekarın bilgilerini paylaşıyoruz
Adı Soyadı : Mehmet Bakır Subay
TC Adresi : 65092257770
Doğum tarihi : 2001-12-10
Telefon numarası : 05413884332
Senin ben tipini si.eyim ulan ne istedin benim 370 liramdan allah belai versin kör ol srefsizBu mu acaba.Şu tipe bak başka hesap yoktu bu isimeEkli dosyayı görüntüle 294359
Oğlum manyak mısın sen o zman sen adamı ara istersenYa yancilari bir s....g....n forumdan HEP BU TİPLER 95 MESAJ 20 MESAJ neden burada tanınan bilinen yorum yapan arkadaslar bilmiyor bunu onu geçtim sen karakola gitmeden KİM SANA WHATSAPP BİRİNİN BİLGİLERİNİ VERDİĞİNİ SÖYLEDİ yemeyin bizi. Alayinizi silicez siz merak etmeyin forumda var böyle daha 10 hesabı
Bn sana atmadimmi kardes payfixini bnde var atayim istersenEvet buda var bunun payfix hesabını bulabilir misiniz? Bulursanız bunuda paylaşalım
AynenKesin Diyarbakırlı
Yada batman
hesabını kiralatmıştır buSenin ben tipini si.eyim ulan ne istedin benim 370 liramdan allah belai versin kör ol srefsiz
Bilmem valla benim hesap bu bilgilerle patlatildihesabını kiralatmıştır bu
böyle bi iş yapacak adam kendi hesabını kullanıp yapar mı sanmam
Buyur 1927657499 benim hesaba giren bu serefsizdiEvet buda var bunun payfix hesabını bulabilir misiniz? Bulursanız bunuda paylaşalım
Bana fixinide verdilerÇünkü çekimi yapan bu şeref yoksunu sitenin canlı desteği 5 ay önce bana sadece adını soyadını söyledi başka bilgisini paylaşmadi