- 1,657
- 2,148
- 113
Başkan ben 1 ay önce görüştüm şikayet var ekibine bağladılar beni.Birini tc sini bilen herkes payfixte hesap kapatabilir o zaman. Çok amatörler yada çoluk çocuk yönetiyor payfixi
Sizin dedim çok büyük güvenlik açığınız var payfix ve tc yi bilen biri gelip sizin canlı desteğinize ben siteye para yatırıyordum sms gelmedi diye yazsa adamın hesabı patlıyor dedim o zaman önüne gelen milletin payfix hesabını patlatsın dedim. Belkide telefondan arayıp bu işlemleri gerçekleştiriyor dedim.
Bir sürü mağdur var farkında mısınız diyince?
1) Canlı desteğe bağlandığı IP kontrol edilir dedi.
2) Hangi telefonla arıyorsa onun IP kontrol edilir dedi.
3) Tüm telefon konuşmaları dinlenir başka birisi aradımı o kontrol edilir dedi.
Kendi IP siyle yaptıysa affı yok dedi fakat başka IP lerden tespit edersek durumu inceleriz.
Şimdi bunlar böyle söylüyor ama payfixte g.t korkusu var başkan payfix kimseye güvenmiyor çünkü aralarından bir tanesi hesap kiralayansa kendileri altta kalıyorlar tek çözüm onlar için direk hesap kapatmak. Kapatmazsa ne olur tüm iş payfixe kalır.
Bunu yaşamamak adına aman adam benden eksilsin gitsin diyor 1 müşteri kaybedersem 2 müşteri gelir diyor senin üstünü direk çiziyor.
Geçen arkadaşın hesabını açtılar ama onada aynısı oldu ama o çok uğraştı fraud ekini açtı.
Şimdi durup dururken bununla uğraşmak çok sıkıntılı iş çok çenen yorulur derdini anlatmak için tez zamanda payfix gibi ücretsiz ama güvenli bir cüzdan gelse payfix bu kadar kendi çapında babayiğit davranamaz.