- 26,395
- 28,121
- 113
Sahte bir siteye girdiysen bilgilerin çalınmış olabilir diyor moruk o bilgiyle giriş denemesi yapıyorlardir dedi teneke destekCANLI DESTEĞE Bİ SOR DOST ACABA İÇERDE PARA FALAN MI UNUTTUN Kİ
Sahte bir siteye girdiysen bilgilerin çalınmış olabilir diyor moruk o bilgiyle giriş denemesi yapıyorlardir dedi teneke destekCANLI DESTEĞE Bİ SOR DOST ACABA İÇERDE PARA FALAN MI UNUTTUN Kİ
Dm at knk@nanome59 dost özelden yazarımısın sana yazamıyorum yada dm açarmısın
Dost adam tanıyan derken başına daha önce gelen var mı ya da bu şahıs tarafından benzeri bir mağduriyete uğramış olan var mı diye sormuş ne bu tavırVar kapı komşumuz aq hayret bişey ya
Ya çok şey hak ediyor ama sustumDost adam tanıyan derken başına daha önce gelen var mı ya da bu şahıs tarafından benzeri bir mağduriyete uğramış olan var mı diye sormuş ne bu tavır
Betcolardan uzaklasmakta yarar var bu sıralar ben nesineye sardım.nesineden oynuyorum bı süredir onun haricinde bir iki sitede daha oynuyorum betco olmayan istersen sana da önerebilirim.en azından başına birdaha böyle bir durum gelme durumu azalırYa çok şey hak ediyor ama sustum
Dostum bak şimdi ben bunu kendim test ettim biri benim 2 fa aktif etmiş ne alaka bilmiyorum hatta bir konuya yazmıştım piabella da 2 fa aktif etmiş biri sonra canlıya yazdım ve kullanıcı adı isim soyisim doğum tarihi ve TC kimlik numarası biliyorsa 2 fa kaldirtabiliyor he diyeceksin ki bu adam tc nasıl biliyor eğer betco olan çok bilinmeyen b.ktan bir siteye üyeliğin varsa oradan almış olabilir deneme bonusu vs kovaladığın bir dönem olduysa oralardan birinden almış olabilir zaten bu kişiler bu betco sitelerin altyapılarına datalarina hakim kişiler2 aşama aktifken nasıl giriyor
Bende bi panelci no su vardı ama ücret alıyor sanırım beni dolandıranın her şeyini bulmuştu beni bile saymıştı ama ben almadım bilsem ne olacak sankiTelefon numarasından isim adres herhangibir bilgi çıkarabilecek bir arkadaş varmı yardımcı olsa
Adam , varsa adamın kapı numarasını vwr diyor sen iyi değilsin dostKlavye erkekligiyle uğraşamam iyi forumlar kardesim
Sende okuduğunu anlamıyorsun herlde varsa sende ver kapı no diyor konuya bakarsan bu iki kişinin soy ağacına kadar paylaştılar zatenAdam , varsa adamın kapı numarasını vwr diyor sen iyi değilsin dost
Tamam hocamSende okuduğunu anlamıyorsun herlde varsa sende ver kapı no diyor konuya bakarsan bu iki kişinin soy ağacına kadar paylaştılar zaten
Ne zaman oldu bu eskimi yenimiMehmet erçetin isimli orospu çocuğu hesabıma girip 7k bakiyemi 0 lad 2 aşama aktif olmasına rağmen yaptı bunu
Şimdi oldu yaNe zaman oldu bu eskimi yenimi
Way oc o bayagidir ortalikda yokdu yinemi gelmisŞimdi oldu ya
Hangi site ona göre yatırım dahi yapmayalım geçmiş olsunMehmet erçetin isimli orospu çocuğu hesabıma girip 7k bakiyemi 0 lad 2 aşama aktif olmasına rağmen yaptı bunu