- 2,614
- 2,139
- 113
Numaraları sorguladım sedatın hattı başka isime kayıtlı ama digerleri dogru gösteriyorBunun anasının numarası niye öyle
Numaraları sorguladım sedatın hattı başka isime kayıtlı ama digerleri dogru gösteriyorBunun anasının numarası niye öyle
öyle yada TC onayı olmadan foruma kimse girmemeliköstebekler temizlensin yeni üye alımı kapatılsın
HAyatındibi nere mail atayım diyor ne onayı diye soruyorhesabı patlamış sahtekar onun hesabına girmiş mailden oanay gönderince açacağım onun hesabını
@BaşkanHAyatındibi nere mail atayım diyor ne onayı diye soruyor
foruma kayıt olduğu mailden mail göndersin yeni şifre vereceğim ona
Roll ve kupon paylaşım alanı için olabilir aslinda bu@Başkan başkan forumda vip bölümü açılabilir örnek veriyorum 1000 mesaj üstü üyeler buradaki içerikleri görebilir mesaj kasmaya çalışan random atarak kasmaya çalışanları da tespit ederiz fişini çekeriz
eyvallahforuma kayıt olduğu mailden mail göndersin yeni şifre vereceğim ona
Ben Bilatinyum üye olmazsam kabul etmem dost@Başkan başkan forumda vip bölümü açılabilir örnek veriyorum 1000 mesaj üstü üyeler buradaki içerikleri görebilir mesaj kasmaya çalışan random atarak kasmaya çalışanları da tespit ederiz fişini çekeriz
Katılıyorum yeni üye alımı en azından bir müddet kapatılsınköstebekler temizlensin yeni üye alımı kapatılsın
Mail neforuma kayıt olduğu mailden mail göndersin yeni şifre vereceğim ona
dost sen diamond üye olcaksınBen Bilatinyum üye olmazsam kabul etmem dost
[email protected] adresine gönderebilir foruma kayıtlı olduğu maildenforumun mail adresi neydi @Başkan
teşekkürler[email protected] adresine gönderebilir foruma kayıtlı olduğu mailden