- 26,229
- 25,684
- 113
Şikayet ettik. Benım aklıma biri geliyor söyledim bildirirken zaten.aslan344 adlı üye kim her konuya saçma sapan yorumlar atıyor nerden türedi
😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉
Şikayet ettik. Benım aklıma biri geliyor söyledim bildirirken zaten.aslan344 adlı üye kim her konuya saçma sapan yorumlar atıyor nerden türedi
Aynen ben de bildirdimŞikayet ettik. Benım aklıma biri geliyor söyledim bildirirken zaten.
😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉
👍 👏 iyi tespitGöz kırpma emojisini kullanan bi kişi var oda birini çarptığı için orj hesaptan giremiyor yan çarı buyuk ihtimal
Şimdiye kadar 3-4 günde 1-2 mesaj atan adam bugün her konuya mesaj yazmış garip@Aslan344 üyesi neden etiketlenmiyor. Şüpheleniyorum.bundan
Kim la o👍 👏 iyi tespit
bende o yüzden yazdım zaten dikkat çekiyorŞimdiye kadar 3-4 günde 1-2 mesaj atan adam bugün her konuya mesaj yazmış garip
@Distin söylesinKim la o
Dost bi dm atabilir misinbende o yüzden yazdım zaten dikkat çekiyor
neden hocam dm atmıyorum artık zorunlu sebep olmadıkça.Dost bi dm atabilir misin
ban yemiştir 😁@Aslan344 üyesi neden etiketlenmiyor. Şüpheleniyorum.bundan
Dm den ne yapabilirim dost lavuğu soracaktım neyse sorun yokneden hocam dm atmıyorum artık zorunlu sebep olmadıkça.
Sitedeki paylaşılan kuponları izlemişler sadece anlaşılan o , bir nevi nöbetO zaman milletin bilgilerini çalmak milletin hesaplarını patlatmak için üye olmuşlar ama hiç yorumlara katılım yapmamis bunun için kayıt yapmislar
@Başkan hayatındibi şifre değişmiş ama hesap kapalı açarmısınız
Aynen öyle valaSitedeki paylaşılan kuponları izlemişler sadece anlaşılan o , bir nevi nöbet