- 350
- 127
- 43
Eyw. herkese bakalım savcılığa verdim e devlete girme işinden canladi yanacakSanada gecmis olsun kardes.
Eyw. herkese bakalım savcılığa verdim e devlete girme işinden canladi yanacakSanada gecmis olsun kardes.
Herif 26 kardeş bro malum ırktan. Onlar bir anda pokemon gibi 40 kişi oluverirler olan size olur dikkatBen antepdeyim otobusle 2 saatde giderim gidecek 2 3 kisi daha varsa gidip agzini burnunu kiralim video cekip ibreti alem icin paylasalim
Bence bu Arap kökenli veya hintli tipe bak mq tam dolandırıcı tipi var yolda görsen 1 ay işin rast gitmez bu tipiHerif 26 kardeş bro malum ırktan. Onlar bir anda pokemon gibi 40 kişi oluverirler olan size olur dikkat
6 ay önce benim de payfix bilgileri mi günceleyerek 5k param gitti bende şikayet ettim fakat yatırım yaptıkları hesap subay değildiEyw. herkese bakalım savcılığa verdim e devlete girme işinden canladi yanacak
HIRSIZ olmuş amn oğlu daha ne sap olacak en karlı yorulmadan tam haysiyetsizlik örneği2001 liymiş bide.
Muhtemelen lise terk ve bi sikime sap olamamış hayatta bi amacı olmayan bütün gün pc başında dolandırıcılık peşinde olan, hayatında hiç sevgilisi olmamış asosyal yağlı suratlı 100 kg g.tü yağ bağlamış ergenin biridir. Ya da 45-50 kilo vitaminsiz kendini uyanık sanan p.çin biri.
Bunları bulup sağlam bir sopa çekmek şart
Kusura bakma da dostum telefon değişikliği için sadece ikamet değil ikamet kimlik on arka kimlikle selfie ve elinde payfix ve günün tarihini yazıp imza attığın kağıt olması lazımBenim e devlete girmişler ordan ikamet alip payfixe atıp tel degidikligi isteyip icindeki 9 bini kendilerine çekmişler subay soyadlı biri bakalım olay savcılıkta
Gecmis olsun.bu durumlar varken hesapta bakiye birakilirmi kardesDün gece gene hesabıma.girilmis.yatirima.ozel gün sonu eklenen freespinleri çevirmiş kupon yapmış bakiye vardı soğudum amk yemin ederim sogdm
250 geceye bir sallama atarım diye bıraktım uyumusm 2 çekimarasi saat kuralı oldugundan zaten çekmeye yeltenmemis oynamış doymamış freespinleri çevirmiş gene doymamış çocuğu cikanlada kupon yapmışGecmis olsun.bu durumlar varken hesapta bakiye birakilirmi kardes
Nereli olduklarının ne önemi var. Namussuz namussuzdur bir ile bir bölgeye bir ırka dayatmak oradaki herkesin aynı olduğunu ima etmek hoş değil dost..%99.9 Urfalilardir.
Kardes aksam benim bu hesap bile patlatildi be baskana kufur etmis benim hesaptan.neyseki baskan hemen ip kontrolu yapip banlamis.sonra biraz ugrastik acildi.ben siteye para yatirinca 10 snde bi sayfayi yeniliyom para gitmismi diye 😁250 geceye bir sallama atarım diye bıraktım uyumusm 2 çekimarasi saat kuralı oldugundan zaten çekmeye yeltenmemis oynamış doymamış freespinleri çevirmiş gene doymamış amk çocuğu cikanlada kupon yapmış
63 urfaydi dimiNereli olduklarının ne önemi var. Namussuz namussuzdur bir ile bir bölgeye bir ırka dayatmak oradaki herkesin aynı olduğunu ima etmek hoş değil dost..
Aynen63 urfaydi dimi