Bu mahoninin hesabi kullaniolardir bu salakla bir alakası yok emin olHergün 100 liran varmı abi diye yalvarırdı
Becerebilecek kapasitede biri değil bencedeBu mahoninin hesabi kullaniolardir bu salakla bir alakası yok emin ol
Hesaba gir şifreni değistir . Mailide değiştirBeyler bana alotellden sürekli SMS kodu geliyor muhtemelen birileri JoJo matbet alt yapısındaki hesaplarima girmeye çalışıyor
Biraz öncede holiganbetden mail gelmiş hesabınıza çokça geçersiz giriş denemesinden dolayı bloke oldu diye
Şimdi bunun önüne nasıl geçeriz ve giriş denemelerinin amacı nedir hesapta para varsa çekmek mi yoksa başka bir durum söz konusu mu
Nasıl yaniHesaba gir şifreni değistir . Mailide değiştir
Bı daha SMS gelmez sen gitmeden
Ya iyisi yazdın bende de zaman zaman sms geliyor ve şifre yi girin hesabınıza giriş için diye.birileri numaranız ile hesaplar aciyir çakma.Beyler bana alotellden sürekli SMS kodu geliyor muhtemelen birileri JoJo matbet alt yapısındaki hesaplarima girmeye çalışıyor
Biraz öncede holiganbetden mail gelmiş hesabınıza çokça geçersiz giriş denemesinden dolayı bloke oldu diye
Şimdi bunun önüne nasıl geçeriz ve giriş denemelerinin amacı nedir hesapta para varsa çekmek mi yoksa başka bir durum söz konusu mu
Amacı anlamadım para varsa çokmekmi yoksa başka bir amaç var miYa iyisi yazdın bende de zaman zaman sms geliyor ve şifre yi girin hesabınıza giriş için diye.birileri numaranız ile hesaplar aciyir çakma.
Mehmet adını kullanmıyor bakır bakır subay diye yazması gerçek adını Mehmet i yazmaması iki kez bakır bakır diye karışık yazması belli ki çekindiği birseyler var kimliğini açık yazmiyor .Facebook da bu isimde ( 3 ad) bu herif olduğu belli.yaşina da bakarsaniz
Ekli dosyayı görüntüle 429474Bakır Subay Bakır Subay
Bakır Subay Bakır Subay est sur Facebook. Inscrivez-vous sur Facebook pour communiquer avec Bakır Subay Bakır Subay et d’autres personnes que vous pouvez connaître. Facebook offre à chacun le pouvoir...www.facebook.com
Aynı kişi yeni kimlikte ki