4 orana 10 tl atacak değiliz kardeş , 49.999 Tl bastık.Dostlar bişey merak ediyorum böyle kupon tutarı 75000 150000 yazıp kupondaki tutarı kesmek totem mi oluyor valla merakımdan soruyorum 😂😂
Ss sığmamış olabilirDostlar bişey merak ediyorum böyle kupon tutarı 75000 150000 yazıp kupondaki tutarı kesmek totem mi oluyor valla merakımdan soruyorum 😂😂
Anladım dost da kupon miktarı kısmını niye kestiğini anlamadım. Forum yerine yazana kadar kupon tutarını kesmeden atsan göze daha güzel gelir. Böyle kirin paylaştığı replaylar gibi oluyor. Geçmiş olsun bu arada4 orana 10 tl atacak değiliz kardeş , 49.999 Tl bastık.
Anladım dost da kupon miktarı kısmını niye kestiğini anlamadım. Forum yerine yazana kadar kupon tutarını kesmeden atsan göze daha güzel gelir. Böyle kirin paylaştığı replaylar gibi oluyor. Geçmiş olsun bu arada
Gönder sen de canım zekatı ver kazanınca 😂Özelden para isteyenler oluyor ondan sonra hocam
Millet sana bana ne veriyor ağa , boşverrrGönder sen de canım zekatı ver kazanınca 😂
at bakalım dost sen zekatı senden baslayalım ornek olucak ıslereGönder sen de canım zekatı ver kazanınca 😂
Uğursuz kim olduğu belli oldu yavruuuuu
Kupon yatmis nasil olsa.simdi yatan kuponlardan 49.999 bastigin kuponu payladirsan kimse senden para istemez bnce4 orana 10 tl atacak değiliz kardeş , 49.999 Tl bastık.
Tango gayrimüslimlerden zekat toplayıp fakir fukaraya dağıtıyormuş. Öyle dini bütün bir mümin kardeşimiz. 🤣at bakalım dost sen zekatı senden baslayalım ornek olucak ıslere