- 13
- 2
- 3
Verdinmi kardeşim bonusuBeyler 300tl nakit eklicek hicbir sarti yok spor baskette gecerli malaesef ben üyeyim bakiye 1500 olunca cekim uye olmayan varsa ekletik 1500 cekim yaparsa 750 750 kapül eden varsa buyursun😂
Verdinmi kardeşim bonusuBeyler 300tl nakit eklicek hicbir sarti yok spor baskette gecerli malaesef ben üyeyim bakiye 1500 olunca cekim uye olmayan varsa ekletik 1500 cekim yaparsa 750 750 kapül eden varsa buyursun😂
Kardeşim ben üye olayım gerekirse 1000 senin olsunBeyler 300tl nakit eklicek hicbir sarti yok spor baskette gecerli malaesef ben üyeyim bakiye 1500 olunca cekim uye olmayan varsa ekletik 1500 cekim yaparsa 750 750 kapül eden varsa buyursun😂
Usta bin lirası senin olsun@Enişte dost kimse yokmu yaw yazanlarin hrpsi 2 mesajli😂
Dostum ben varım ben@Enişte dost kimse yokmu yaw yazanlarin hrpsi 2 mesajli😂
Yav gel yapak aq@Enişte dost kimse yokmu yaw yazanlarin hrpsi 2 mesajli😂
Yav şebek bu yaa.. İlgilenmiyor bile bosverinYav gel yapak aq
Ykkla benim uyelik varmis yapcaktik daYav şebek bu yaa.. İlgilenmiyor bile bosverin
Hala devam ediyor muBeyler 300tl nakit eklicek hicbir sarti yok spor baskette gecerli malaesef ben üyeyim bakiye 1500 olunca cekim uye olmayan varsa ekletik 1500 cekim yaparsa 750 750 kapül eden varsa buyursun😂
La gardaşım burası hilarion canlı destek mi siteye baksana 2 dakka konu hortlamasa iyi olur yaniHala devam ediyor mu