- 110
- 48
- 28
EvetHavale ile mi çekmek zorundaymışız
EvetHavale ile mi çekmek zorundaymışız
düzetmeye aldı bakalım ödeme yapılacak mı?Fsleri sweet boonanza, starlight, Gates of olympusta falan veriyor.
250 yap, 250 çek. Site ödüyor ama belge istiyor. Değerlendirmek isteyenler buyursun.
ödeme yok, hesap kapatıldı.düzetmeye aldı bakalım ödeme yapılacak mı?
Yav yılların sitesi aq kimse bilmez boş insan onlar payfix atılır bu aradaArkadaşlar site sağlam site paylaşan arkadaşımızdan Allah razı olsun dolandırıcı sahte diyen arkadaşlar siz hepiniz dolandırıcıdiniz heralde siteye çamur atıyorsunuz yoq ip yok bilmem ne
Arkadaşlar site sağlam site paylaşan arkadaşımızdan Allah razı olsun dolandırıcı sahte diyen arkadaşlar siz hepiniz dolandırıcıdiniz heralde siteye çamur atıyorsunuz yoq ip yok bilmem ne
Hayır paparadan cektimHavale ile mi çekmek zorundaymışız
Çekim verdim bonanza 3 TL den spine girip 740 verdi 250 çekim verdim merak eden olursa duruma göre bilgi veririmFsleri sweet boonanza, starlight, Gates of olympusta falan veriyor.
250 yap, 250 çek. Site ödüyor ama belge istiyor. Değerlendirmek isteyenler buyursun.
480 yaptik 250 cekim verdi. Selfie kimlik istedi sn kapalı attım olmaz dedi sn açık attım resim bulanık dedi birde gsm hattının bana ait olduğuna dair operatörden belgenin resmini yüklemeli.istedi . Sikmeseler bari.Fsleri sweet boonanza, starlight, Gates of olympusta falan veriyor.