- 5,176
- 4,602
- 113
Kazandinda paparasi kaldi garip🤣Evet bende oradan verdim 330 kisi var önümde papara çekim varmı bunun
Kazandinda paparasi kaldi garip🤣Evet bende oradan verdim 330 kisi var önümde papara çekim varmı bunun
O sıra hiç ilerlemiyor sankiEvet bende oradan verdim 330 kisi var önümde papara çekim varmı bunun
300 kisi kala destege baglanmisti sira bi acayip garipO sıra hiç ilerlemiyor sanki
O sıra hiç ilerlemiyor sanki
Yavaş ilerliyor ya ilerliyorra300 kisi kala destege baglanmisti sira bi acayip garip
Şuan destekteyim havale ile isterse ilk çekimi havale çekimleri 8 da bitiyorKonuyu paylaşan benim enteresan daha benim de eklenmedi 🧐😳
Bonus talepten basvurdunmuO sıra hiç ilerlemiyor sanki
Garip sen bu azimle bu siteden cekim yaparsin😀😀Evet bende oradan verdim 330 kisi var önümde papara çekim varmı bunun
Hahahhabonus talepte 657 inci siradayim 😀😀 canli destege 2 kez baglandim inat edip ayni laflar papagan gibi direk kapatiyor cok saglammis site gercekten
Çekim yapmak lazım 100 yatırım bekelyen site var bonusu çevirdim 100 yatırıp 250 cekicrmGarip sen bu azimle bu siteden cekim yaparsin😀😀
Helal olsun ins kardesim sans getirir kendi paranla oynasan gelmezdi bencedeÇekim yapmak lazım 100 yatırım bekelyen site var bonusu çevirdim 100 yatırıp 250 cekicrm
bir iki yerde bendede bole oldu site adamları ekleyip oynuyor heralde
400e kadar çıkarttım Max 250 TL cekmmis bilerek 250ye indirdimHelal olsun ins kardesim sans getirir kendi paranla oynasan gelmezdi bencede