Havale payfix papara farkeder mi ? Hangi yöntem ile çektinizaynen canlıya bağlanmayın boşuna
777 çekim verin oto düzeltiyorlar
Havale payfix papara farkeder mi ? Hangi yöntem ile çektinizaynen canlıya bağlanmayın boşuna
777 çekim verin oto düzeltiyorlar
payfix yada payox havale verin dedi dostHavale payfix papara farkeder mi ? Hangi yöntem ile çektiniz
Sağolasın Babacanpayfix yada payox havale verin dedi dost
Banka ile olmuyor mu knkSağolasın Babacan
payox havale dediği banka zaten dostBanka ile olmuyor mu knk
Eksik olma müdür sağolasın. Ben çekim yapamadım ama güzel bonustu.Onca çeken insan var insan bir özel mesaj atar hadi onu yapmadiniz bir teşekkür eder 😁 çok darıldım
Şaka yaptım canın sağ olsun İnşallah herkes çekim verirEksik olma müdür sağolasın. Ben çekim yapamadım ama güzel bonustu.
He tmpayox havale dediği banka zaten dost
Aynşu oyuna bayılıyoum amk ya. ekrana bak
Satma bence yerine koyamazsın ya da sat gitsin a**** koyayım belki iPhone 15 alırsınBen çekim yapamdım elimde eski bi İphone 7 var onu satmaya gidiyorum.
Telefonum daha yeni pc eskidi belki onu değiştiririm.Satma bence yerine koyamazsın ya da sat gitsin a**** koyayım belki iPhone 15 alırsın
Geçen bende 100 yatır 350 çek bonus vardı 5k yaptım 100 yatırdım çektim sonra 350 bakiyeyi silmemişler bende az oynayıp çekeyim dedim yerler diye bakiyeyi 0 ladım mal gibi denemekten zarar gelmez yerler belki çekimden sonra bakiye kalırsadost 25 bin orada ama dokunamıyoruz işte o daha çok koyuyor
İnsallahTelefonum daha yeni pc eskidi belki onu değiştiririm.