- 609
- 294
- 63
Siteyi çökerttin
40k nedir aw dunya rekoru geldi djdjdjdjdjdjdmfjfjdjSlotları ayarliyolar diyenler utanirmi bilmemm 🙈🤣
Siteyi çökerttin
40k nedir aw dunya rekoru geldi djdjdjdjdjdjdmfjfjdjSlotları ayarliyolar diyenler utanirmi bilmemm 🙈🤣
Bonusu alamıyoruz ki oynqywlimBeyler Allah Çarpsın site adamı değilim Bjde 8 k yaptım sonra biraz anlaşılmasın diye dede çevirdim 12 betten çekim verdim 10 dakika sürmedi
yaw ne kadar cok site savunucluğu yapmayı seviyorsunuz aga sanırsın siteden milyon dolar çekti. olm adamlar yılllık zaten 3 4 milyon tl reklam parası veriyor. bu reklam parasında da istemsizce oynayan aktör sensin anladın mı neden veriyorSlotları ayarliyolar diyenler utanirmi bilmemm 🙈🤣
Kanıt ?Beyler Allah Çarpsın site adamı değilim Bjde 8 k yaptım sonra biraz anlaşılmasın diye dede çevirdim 12 betten çekim verdim 10 dakika sürmedi
desteğe bağlancam şimdi sıra bekliyorum bakiyemi düzenletcem talep vercemŞu siteden 777₺ çeken oldu mu hiç ????
Anladım bilgi verirmisin çekim sonucunudesteğe bağlancam şimdi sıra bekliyorum bakiyemi düzenletcem talep vercem
canlıya bağlandın mı kralBeyler Allah Çarpsın site adamı değilim Bjde 8 k yaptım sonra biraz anlaşılmasın diye dede çevirdim 12 betten çekim verdim 10 dakika sürmedi
Kasa 11 k1000X attı la
Oyun oynatmıyor ki..nasıl oynadimBeyler Allah Çarpsın site adamı değilim Bjde 8 k yaptım sonra biraz anlaşılmasın diye dede çevirdim 12 betten çekim verdim 10 dakika sürmedi
Oynadım ben sweet 1000 de 11k yaptımOyun oynatmıyor ki..nasıl oynadim
EnteresanOynadım ben sweet 1000 de 11k yaptım